2016. 11. 21. - 13:20

A ruhák, melyekben bárki tűnhet gyönyörű modellnek

A ruhák, melyekben bárki tűnhet gyönyörű modellnek

Szerencsés, akinek a munkája egyben a hobbija is, s ez rá tökéletesen igaz - vallja Patkó Judit, a budapesti belvárosban található, Váci utcai Moaré Divat tulajdonosa. A butik valódi szerelem a számára, ahol 10 esztendeje többek között egy világszinten ismert márka, a Joseph Ribkoff elegáns és igényes (alkalmi) ruháit kínálja vevőinek.

A legjobb dolog, ami történhet, amikor az emberek megtalálják egymást – így jellemzi a közte és a Joseph Ribkoff márka között kialakult kapcsolatot Patkó Judit. A budapesti Millennium Centerben megtalálható Moaré Divat csinos tulajdonosa számára a divat és maga az üzlet is egy igazi szerelem.

 

Mikor kezdett érdeklődni a divat iránt, mióta dolgozik együtt a Joseph Ribkoffal?

Mindig is érdekelt a divat. Nagyon szeretem, amit csinálok, s azt hiszem, ez nagy szerepet játszik abban, hogy jól végzem a munkámat. Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a munkájuk egyben a hobbijuk is.

A világhírű Joseph Ribkoff márkával, mely 60 éve öltözteti a hölgyeket töretlen sikerrel, 10 esztendeje alakítottunk ki együttműködést. Amikor a márka képviseletet keresett, jelentkeztem, hiszen ekkor már egy ideje forgalmaztuk a ruháikat.

Joseph Ribkoff tudja, mi kell a nőnek

Joseph Ribkoff tudja, mi kell a nőnek

Szlogenjük: "Joseph Ribkoff tudja, mi kell a nőnek!" Ez tökéletesen meg is állja a helyét. Nagy öröm számomra, hogy a vevők gyakran úgy jönnek be a butikba, hogy elragadtatva konstatálják, milyen márka ruhái kaphatók itt. Azaz régóta jól ismerik.

Gyümölcsöző kapcsolatot alakítottunk ki egymással, s szépen felépítettük a magyarországi piacot, a vevők nagy megelégedésére.

A Moaré Divatban bármilyen alkalomra csodaszép ruhák állnak rendelkezésre

A Moaré Divatban bármilyen alkalomra csodaszép ruhák állnak rendelkezésre

Mi jellemzi a Joseph Ribkoff márkát?

Véleményem szerint szenzációs, fantasztikusan nőies ruhadarabok ezek, minden korosztálynak - s nemcsak modell alkatú hölgyeknek. Ezt fontos kiemelni, hiszen sok szép ruhát kapni a boltokban, de a leglényegesebb, hogy amikor egy nem modell alkatú nő felvesz egy ruhát, modellnek nézzen ki benne. A Joseph Ribkoff ruhák ezt tudják.

A széles alkalmi- és hétköznapi ruha választékban mindenki megtalálja a maga kedvencét

A széles alkalmi- és hétköznapi ruha választékban mindenki megtalálja a maga kedvencét

A választék nagyon széles, évente 4 kollekciót bocsátanak ki. Az eseményeken mindig ott vagyok, egy nemzetközi csapat részeseként, s nagyon sokat tanultam. Naprakészen állok a divathoz és ez nagymértékben segíti mindennapi munkámat. Tudásomat pedig igyekszem a vevőim hasznára fordítani.

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.