2016. 11. 29. - 14:30

Ahol csak a legmagasabb minőséget kapjuk

Ahol csak a legmagasabb minőséget kapjuk

Hobbiból jött az ötlete annak a mutatós, exkluzív butiknak, mely a budapesti Váci utca Millennium Centerében található meg. A Moaré Divat tulajdonosát, Patkó Juditot mindig érdekelte a divat, ezért szakértelmével könnyen segít vásárlóinak a legmegfelelőbb ruhák kiválasztásában, melyeket kivétel nélkül a magas minőség jellemez.

Nemcsak nagyon szépek és ízlésesek, de a legmagasabb minőséget is képviselik azok a női ruhák, melyeket a Budapest belvárosában levő, Váci utcai Moaré Divat kínál vásárlóinak.

Patkó Judit tulajdonos szerencsésnek érzi magát, amiért munkáját egyben a hobbijának is tekintheti – ennek megfelelően folyamatosan követi a legújabb divatot, részt vesz a kollekciókibocsátásokon, s ez sokat segít neki abban, hogy hasznos tanácsokkal lássa el a vevőit.

A Moaré Divat nemcsak a világhírű Joseph Ribkoff márka képviseletét látja el. Rendkívül mutatós, színpompás, ízléses, igényes olasz, francia, spanyol és német kollekciókkal kápráztatja el az üzletbe betérőket. Ezekről Patkó Judit részletesen is mesélt.

Milyen márkákat, stílusokat kínálnak még a vásárlóiknak?

A Joseph Ribkoffon kívül természetesen több termékkel is foglalkozunk. Meg kell említenem a Pause Café francia márkát, melyet a hölgyek a tapasztalatok szerint nagyon szeretnek. Nem véletlenül, hiszen fantasztikus színvilág jellemzi és igen igényes, szépen kidolgozott fazonú ruháik vannak.

 

A Moaré Divatban harmadik éve tartjuk ezeket és nagyon elégedettek vagyunk velük. Olasz, spanyol és német termékeket kínálunk még – a spanyol, a Jocavi, egy sokkal sportosabb világot képvisel. Mindennapos viseletre abszolút alkalmas ruhakollekció.

Nem hagyhatjuk szó nélkül a Rofa német márkát sem, amely nagyon szépen kidolgozott kabátokkal csábítja a hölgyeket, s igen népszerű a vevők körében.

Igyekszünk mindig úgy összeválogatni a márkákat, hogy a legmagasabb minőséget képviseljék. Ár-érték arányos termékeket kínálunk vevőinknek.

A Moaré Divat kialakult vevőkört tudhat magáénak, törzsvevő gárdával is rendelkezünk. Vásárlóink pedig mindig számíthatnak arra, hogy kellemes, exkluzív környezetben nézelődhetnek és próbálhatják meg a nekik tetsző ruhadarabokat – a tökéletes választáshoz természetesen igyekszem nekik minden segítséget megadni.

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.