2017. 01. 30. - 10:13

Színpadra viszik az Ördög Pradát visel című filmet

Színpadra viszik az Ördög Pradát visel című filmet
11 évvel ezelőtt jelent meg az alkotás, melynek sikere a mai napig töretlen. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy Musicalt készítenek belőle. 

 

2006-ban senki nem hitte volt, hogy ekkora sikere lesz az Ördög Pradát visel című filmnek, melyben olyan színészek kaptak szerepet, mint Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt vagy Simon Baker. Sokan nem tudják, de az alkotás egy 2003-ban íródott bestselleren alapszik. A történet pedig az író, Lauren Weisberger saját tapasztalatain alapszik, ugyanis egy ideig a Vogue magazinnál dolgozott.
 
Színpadra viszik az Ördög Pradát visel című filmet
 
Az alkotás népszerűsége egyébként egy cseppet sem csökkent az évek elteltével. A napokban pedig bejelentették, hogy Musicalt készítenek belőle. Elton John és Paul Rudnick már a forgatókönyvön dolgozik, de azt egyelőre nem tudják, hogy mikor lesz a premier. Elton nagyon izgatott és már várja, hogy belevesse magát a munkába. 
 
N.O.
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.