2016. 08. 09. - 15:55

Friss bio zöldség és gyümölcs a Silver Majorból!

Friss bio zöldség és gyümölcs a Silver Majorból!

Sokan szeretik a falusi környezet nosztalgikus hangulatát, s élveznék azt szívesen vakációjuk közben is. A Silver Major erre lehetőséget ad, sőt, bio gyümölcsökkel és zöldségekkel kedveskedik a vendégeknek a majorban és a Hotel Silverben egyaránt.

Nincs is megnyugtatóbb annál, mint amikor kiérve a város zajából kellemes, zöld, pihentető környezet vesz körül. Egészségesebb a légkör, friss a levegő, ráadásul még zamatos bio gyümölcsöket és zöldségeket is kóstolhatunk – a Silver Majorban, Hajdúszoboszlón.

Nem hiába váltanak sokan bio-ra, hiszen a káros anyagoktól mentes étkezéssel számos betegséget előzhetünk meg.

A bio élelmiszerek, köztük a gyümölcsök és zöldségek fogyasztásával legalább annyit megteszünk magunkért, hogy az egészségünkre hátrányos hatásoktól megkíméljük szervezetünket, amely ebben az esetben a különféle növényvédőszer maradványokat jelenti. Ezeket ugyanis a bio termékek közel 98 százaléka nem tartalmazza.

 A hajdúszoboszlói Silver Major területe - nézze meg a GALÉRIÁT!

A hajdúszoboszlói Silver Major területe - nézze meg a GALÉRIÁT!
 
A bio zöldségek és gyümölcsök ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak. Az itt termesztett zöldségek, gyümölcsök – melyeket a Silver Majorban megtalálunk - értékesebbek, több ásványi anyagot, mikroelemet, vitamint tartalmaznak, mint a hagyományos módon piacra került társaik.

Mindez annak köszönhető, hogy komposzttal történik földjük minőségjavítása és nem trágyával. C-vitamint, vasat, foszfort, fehérjét, kalciumot és káliumot is nagyobb mennyiségben tartalmaznak. A bio gazdálkodás nemcsak egészségesebb élelmiszereket eredményez, hanem a környezetet is kíméli.

 Hangulatos szálláshely a Silver Majorban

Hangulatos szálláshely a Silver Majorban

A hajdúszoboszlói, négycsillagos Silver Major, ahol hamisíthatatlan falusi környezetben és hangulatban pihenhetnek az odalátogatók, biztosítja a vendégek számára, hogy tányérjukból ne hiányozzanak az egészséges ételek.

A major saját területén bio zöldségeket és gyümölcsöket termeszt, annak érdekében, hogy ezek az értékes élelmiszerek minden nap frissen kerülhessenek a szálloda lakóinak asztalára.

 Hotel Silver - a Majorból származnak a friss, bio gyümölcsök

Hotel Silver - a Majorból származnak a friss, bio gyümölcsök

A ropogós, finom, friss alma, barack és számos zöldség szemet gyönyörködtető kertekben terem. Az ízletes bio termények áldásos hatásaiból pedig nemcsak a Silver Major, de a Hotel Silver vendégei is nap mint nap részesülnek.

Pihenjen és falatozzon egészségesen a Silver Majorban!

B.A.

 

Szobafoglalás vagy árajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.