2017. 03. 16. - 14:02

Kun Miklós: a Gyulai Várfürdő virágzik

Kun Miklós: a Gyulai Várfürdő virágzik

Kun Miklós három hónappal ezelőtt lett a Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója, elmondása szerint nem csak virágkorát éli a fürdő, Gyula turizmusának a motorja is.

Kun Miklós tősgyökeres gyulaiként vezeti a várfürdőt. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere felkérésére vette át három hónappal ezelőtt az ügyvezetői pozíciót, az eltelt időszakban helyzetfelmérést végeztek a vállalatnál. "Első pillanatban látszik, hogy a fürdő egy nagyon jól prosperáló fürdő és az egész gyulai idegenforgalom motorja" - fogalmazott Kun Miklós.

 

A Gyulai Várfürdő nem csak virágkorát éli, Gyula turizmusának a motorja is

 

Hozzátette, hogy Gyula turizmusát természetesen a vár, a város és fürdő egysége mozgatja, ami hatással van a régi idegenforgalmára is. Tavaly Gyula rekordévet zárt a turizmus tekintetében, a vendégéjszakák számában 10 százalékkal nőtt, a várfürdő bevétele meghaladta az 1,2 milliárd forintot, amely közel 3,6 százalékos növekedés az előző évhez képest.

 

/T.D.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.