2017. 04. 20. - 12:17

120. szülinapját ünnepli a Kempinski Hotel

120. szülinapját ünnepli a Kempinski Hotel

Több mint száz évvel ezelőtt hozták létre a világhírű Kempinski szállodát – A 120. születésnap alkalmából szerte a világon különleges rendezvényt tartanak.

1897. április 18-án alapították az első Kempinski Hotelt. Ez számít a legrégebbi luxusszálloda-láncnak Európában, melynek a kiváló minőség és az exkluzív, személyre szabott kiszolgálás a jelszava.

Az alapító Berthold Kempinski az időtlen európai eleganciára és a kifogástalan kiszolgálásra esküdött – fogalmazott Markus Semer, a Kempinski Hotels vezérigazgatója az évforduló alkalmából.

120 éves a szállodalánc - de a budapesti Kempinski Hotel Corvinus-t is 25 éve nyitották meg

120 éves a szállodalánc - de a budapesti Kempinski Hotel Corvinust is 25 éve nyitották meg

 

Az alapító új standardokat tett mindennapossá a vendéglátásban. Egyedi és eredeti környezetet teremtett a vendégek számára, különleges élménnyé téve számukra az ott tartózkodást - adta hírül a turizmusonline.hu.

A Kempinski a 120. évforduló mellett Magyarországon külön is ünnepel: Budapest belvárosában 1992-ben nyitotta meg kapuit a Kempinski Hotel Corvinus, tehát éppen 25 éve.

Az évfordulóra a szállodalánc mindegyik hoteljében Ignite the Night rendezvényt tart. Budapesten például elegáns est keretében emlékeztek meg az eseményről, s bemutatták az új konferenciatermet.

A magyar főváros Kempinski Hoteljében 2017 márciusában fejezték be az első emeleti rendezvényszint teljes rekonstrukcióját - írta meg a turizmusonline.hu.

Fotó: kempinski.com

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.