2017. 05. 24. - 11:36

Hotel Aurum****-Bearanyozzuk pihenését!

Hotel Aurum****-Bearanyozzuk pihenését!

Látogasson el Hajdúszoboszló legimpozánsabb négycsillagos szállodájába.

Az átlagon felüli szobaméretek és a komfort az, amivel egyedülálló pihenést nyújtunk minden korosztály számára. Az épületben 55 konyhával felszerelt, klimatizált szoba áll rendelkezésre, melyek közül 17 darab családi lakosztály. A Hotel Aurum**** gyógyászati részlegén állandó orvosi felügyelet mellett, TB által támogatott gyógykezeléseket lehet igénybe venni, de wellness szigetünk is kellemes kikapcsolódást jelent minden vendégünk számára.

Hotel Aurum****

Éttermünkben a reform- és a hagyományos konyha kedvelői is megtalálják a számításukat. Az ital-kínálatot neves tokaji borászatunk az Angyal Borászat és Szőlőbirtok gazdagítja különleges tételeivel, melyek számos magyar és nemzetközi borversenyt nyertek az elmúlt években.

Hotel Aurum****

Lehetősége van szállodánk gyógyászati részlegén kedvezményes, TB által támogatott gyógykezelések igénybe vételére.
A társadalombiztosító abban az esetben támogatja a kezeléseket, ha Ön minimum 4 napon keresztül igénybe veszi, erre hétköznap és igény esetén, szombaton van lehetőség.
Szállodánkban reumatológus szakorvos rendel, aki egy állapotfelmérést követően felírja Önnek a javasolt kezeléseket. Így Önnek nincs szüksége beutalóra, csak személyi igazolványát, lakcímkártyáját és TB kártyáját kell magával hoznia.
A gyógykezelések ára TB támogatással napi 1500 Ft*, melyért naponta 3 kezelést tud igénybe venni! Ezen felül a kezelőlap felmutatásával a kezelések napjain ingyenesen látogathatja a városi gyógyfürdőt és az Árpád uszodát is!
Szállodánkban a következő kezelések igénybe vételére van lehetőség: orvosi masszázs, iszappakolás, víz alatti sugármasszázs, valamint különböző elektromos kezelések.
Ha Önnek olyan kezelésre van szüksége, mely szállodánk terápiás részlegén nem elérhető, a kúracsomag keretében a városi gyógyfürdőben tudja igénybe venni az adott kezelést, felár nélkül!
 

További információ:
Hotel Aurum****
4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 3.
+ 36 52 271 431
foglalas@hoterlaurum.hu
www.hotelaurum.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.