2017. 05. 31. - 10:57

16 fiatal lány a Miss Alpok Adria döntőjében

16 fiatal lány a Miss Alpok Adria döntőjében

Május 26-án került megrendezésre a Miss Alpok Adria Szépségverseny országos döntője, melyre az ország több megyéjéből érkezett 16 gyöngyörű lány.

Mielőtt fürdőruhában és estélyi ruhában felvonutak volna, a lányok a megyéjük vagy a városuk nevezetességét is bemutatták a zsűrinek, illetve a közönségnek. A készülődés ideje alatt a Star Academy győztese Szőcs Renáta, az  ének iskolája első szériájának győztese Farkas Zsolt, valamint Boris Cosmac horvát művész is színpadra lépett a közönség szórakoztatására.

 

16 lány vonult színpadra a Miss Alpok Adria királynői címért

 

A versenyző lányok elsőként a Belvárosi Creative Stúdió pólóiban mutatkoztak be, majd ONLY1 fürdőruhákban, végül Szonja Dudik által tervezett, egyedi esélyti ruhájában vonultak fel. Az este folyamán divatbemutatóra is sor került, 10 más versenyen nyert királynő is bemutatta a legújabb ruhákat. A korona végül a 25 éves Csongrád megyei Táborosi Dominika fejére került, az első udvarhöly a 19 éves békéscsabai Sinkovicz Ágnes, a második udvarhölgy pedig a 17 éves tótkomlósi Jaksa Mercédesz lett.

 

Miss Alpok Adria Szépségverseny országos döntője - fotó: Végh István

A korona a 25 éves Csongrád megyei Táborosi Dominika fejére került, az első udvarhöly a 19 éves békéscsabai Sinkovicz Ágnes, a második udvarhölgy pedig a 17 éves tótkomlósi Jaksa Mercédesz lett

 

/T.D.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.