2017. 06. 14. - 10:40

Geri Horner George Michaelnek énekel

Geri Horner George Michaelnek énekel

Tizenkét évnyi hallgatás után új dalt jelentetett meg a csinos énekesnő – Geri Horner, egykori Halliwell régi barátja, George Michael emlékére írta a szerzeményt.

Új dallal jelentkezik az egykori Spice Girl. Geri Horner 12 éve nem jelentetett meg szerzeményt mostanáig – amikoris ezt néhai barátja, George Michael kedvéért tette meg.

Sokan nem tudják, hogy Gerihez igen közelállt a legendás énekes, s az énekesnőt valósággal sokkolta George halálhíre. A popikon 2016. december 25-én, karácsonykor hunyt el, mindössze 53 évesen.

Geri Horner, aki egy évtizede nem rukkolt elő új dallal, George kedvéért most ismét énekel. 2017. június 23-án jelenteti meg Angels In Chains címmel a számot, két nappal George Michael születésnapja előtt. Aznap lenne 54 éves.

Geri nem titkoltan gyászában írta a dalt, hat hónapja dolgozott rajta titokban, s a poplegendával együttműködők is segítettek neki, így Shirley Lewis háttérénekes és Chris Porter producer.

A The Sun-nak az énekesnő azt mondta, George Michael nagy hatással volt életére, s nem tudta, mitévő is legyen fájó érzéseivel. „Ha gyászolunk, szeretnénk érzéseinket megosztani valakivel. Úgy érzem, ez a dal ajándék" - fogalmazott.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.