2017. 06. 21. - 10:25

Jay-Z új albuma már a küszöbön áll!

Jay-Z új albuma már a küszöbön áll!

Az újdonsült, háromszoros apuka nemcsak új babáknak örülhet – Jay-Z június végén tervezi piacra dobni friss albumát, melyről az új sláger már hallható is.

Két örömhírrel is szolgált a napokban a neves énekes. Jay-Z-nek és párjának, Beyoncénak június 17-én születtek meg az ikrei. Emellett azonban a sztár 2017 júniusában tervezi megjelentetni 4:44 címmel soron következő, tizenharmadik albumát.

Már ki van tűzve az időpont: június 30-án a Tidalon és a Sprinten már hallható lesz. Utóbbi a Tidal 33 százalékát is birtokolja.

Jay-Z lemezének első slágerét, az Adnis-t már meg lehet majd hallgatni, de az album teljes felhozatalát még nem közölték, így tehát arról sincs hír, hány dal van pontosan a korongon.

Mivel a sztár korábbi tizenkét stúdióalbuma közül mindegyik elért legalább platina minősítést, valószínű, hogy ismét egy remek zenei összeállításra számíthatunk!

Fotó: Instagram

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.