2017. 07. 19. - 10:20

Red Hot Chili Peppers: Dehogy vonulunk vissza!

Red Hot Chili Peppers: Dehogy vonulunk vissza!

A népszerű zenekar basszgitárosa, Flea buta beszédnek nevezte a visszavonulásukról szóló pletykákat.

Nem tervezi visszavonulását a Red Hot Chili Peppers – Basszusgitárosuk, Flea cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a csapat a befejezést tervezgetné. A Californication előadóival kapcsolatban azért ütötte fel a fejét a szóbeszéd, mert a dobos, Chad Smith azt találta mondani, nem tudja,folytathatják-e turnéjukat.

Egy alkalommal Flea felvetette, mit gondolnak, meddig képesek folytatni ezt, s hogyan fogják befejezni? Én pedig azt mondtam, nem tudom. Ma is szeretek lemezeket készíteni, de a turné része a dolognak valóban kemény. A zenekarból hárman 54 éven felüliek vagyunk, Anthiny, Flea és én. Josh Klinghoffer még nincs 40 esztendős, ő a legfiatalabb. Szóval, ez egy jó kérdés” – fejtette ki a basszusgitáros.

A zenekar feloszlásáról szóló pletykákat azonban valóban „ostoba beszédnek” nevezte.

A TMZ.com szerint sosem gondolkodtak a közvetlen jövőn, de jelenleg még jól érzik magukat a turnékon. „35 éve alapítottuk a csapatot, s sosem tudtuk, mit hoz a következő év vagy pár hónap. Úgy érzem, a zenekar ereje is abban áll, hogy a jelenben él” – fogalmazott Flea.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

 

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.