2017. 07. 23. - 10:49

A Linkin Park legnagyobb slágerei

A Linkin Park legnagyobb slágerei
Döbbenten fogadta az egész világ a hírt, hogy a neves zenekar frontembere, Chester Bennington öngyilkos lett. Emlékére, összegyűjtöttük a legnépszerűbb dalokat. 

 

 
A Linkin Park pályafutása még a 1990-es években kezdődött. Igazán ismertté azonban csak 2000-ben váltak, amikor megjelent a Hybrid Theory című lemezük. Innentől kezdve egyenes út vezetett a sikerhez és a népszerűséghez. Emberek milliói imádták és egy generáció nőtt fel a zenekar dalain.
 
 
 Az együttes számtalanszor volt a zenei listák élén és rengeteg díjat bezsebeltek már. Nemrég egyébként hazánkban is koncertet adtak. Most azonban nem tudni, hogyan lesz tovább, a zenekar lemondta turnéját az énekes halála miatt. 
 
 
Chester rendkívüli tehetség volt és nagyon sokat adott zenéjével a világnak. Az együttes tagjait mélyen megrendítette a halálhír. Ráadásul elmondásuk szerint semmilyen előjele nem volt annak, hogy Chester erre készül. 
 
 
A legújabb klipjük a napokban jelent meg, melynek érdekessége, hogy kissé tragikusra sikeredett. Te mit gondolsz? 
 
 
 
Neked, melyik volt a kedvenc Linkin Park slágered?
 
 
 
 
N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.