2017. 08. 02. - 10:40

Mariah Carey lánya már színpadon énekel

Mariah Carey lánya már színpadon énekel

A csinos énekesnőnek két gyermeke van, s tehetség tekintetében aligha maradnak el szüleiktől: Mariah és édesapjuk, Nick Cannon is zenész, kislányuk pedig már meg is tette első lépéseit a sztárság felé.

Híres édesanyjával együtt a kis Monroe is színpadra állt a közelmúltban. Mariah Carey hatéves lánya a Los Angelesi Hollywood Bowl-on mutatta meg a hangját – együtt énekelt a mamával.

A Hero sláger világhírű előadója lányát és fiát, Moroccant is magával vitte a koncertre, melyen Lionel Richie előadásához csatlakozott, mint sztárvendég. Itt bátorította Monroe-t, hogy énekelje vele 1996-os slágerét, az Always Be My Baby-t.

A TMZ.com közzétette Mariah és kislánya közös produkcióját, amely meglehetősen aranyosra sikeredett. Az énekesnő leereszkedett, hogy Monroe is elérje a mikrofont, s megjegyezte: „Ezt a dalt a napokban tanultuk.”

A kis Monroe a kórus egy részét énekelte, a büszke anyuka pedig Instagram oldalára is posztolta az eseményt.

Mariah Carey egyébként korábban beszélt arról, hogy az ikrek örökölték szüleik tehetségét a szórakoztatáshoz – az énekesnő és volt férje, Nick Cannon is ismert sztár.

Fotó: Instagram

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.