2017. 09. 08. - 12:13

A Hungarospa a legkedveltebb hazai fürdő

A Hungarospa a legkedveltebb hazai fürdő

Az Év Fürdője 2017 elnevezésű országos közönségszavazáson az idei évben is a Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexuma került az élre, így második alkalommal nyerte el az „Év Fürdője” elismerést.

Az Év fürdője versenyben közel 200 magyarországi fürdő méretette meg magát, az „Év Fürdője”, az „Év Feltörekvő Fürdője” és a „Helyiek Kedvenc Fürdője” kategóriákban. A 2017. június 1. és augusztus 31. közötti szavazáson összesen 167 ezer voks érkezett.  

Az Év Fürdője lett a Hungarospa
2017-ben is elnyerte az Év Fürdője elismerést a Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexum

A Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával szervezett közönségszavazáson a Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexum hamar az élre tört és magabiztosan tartotta meg előkelő pozícióját a szavazás lezárásáig. Az Év Fürdője kategóriában több, mint 11 ezer szavazatot a Hungarospa, ezzel maga mögé utasítva a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőt is.

A Hungarospa szerint a fürdővendégek elégedettségének, a fürdőkomplexum széleskorű szolgáltatásainak, a mérsékelt áraknak és a jó időnek köszönhetik, hogy második alakalommal is megkapták az Év Fürdője elismerő címet.

 

További információkért kattintson IDE-->

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.