2017. 09. 20. - 10:25

Miley Cyrus már készíti új lemezét

Miley Cyrus már készíti új lemezét

Új lemezén dolgozik a csinos énekesnő – Miley Cyrus a jelek szerint igencsak lendületben van, hiszen a koronghoz még a legutóbbi, a Younger Now sláger kibocsátása előtt hozzáfogott.

Gőzerővel dolgozik Miley Cyrus. A Malibu sláger csinos előadója hatodik stúdióalbumát készíti: a Younger Now tervei szerint még 2017 szeptemberében megjelenik. Ugyanakkor a következő albumhoz is hozzáfogott.

„Már egy ideje csak ezzel foglalkozom – az album első dalát, a Malibut júniusban megírtam, április-májusban kiadattam. Úgy gondolom, ezzel is sokáig vártam. A következőn dolgozom, két dalt elkészítettem rá. Szeretném kitalálni, mi is legyen a következő lépés. Lehet, hogy lazítok egy kicsit, de közben az írást nem fogom felfüggeszteni” – mondta el Miley a BBC Radio 1 Live Lounge műsorában.

Miley Cyrus hozzátette, a zene számára minden évszakban más miatt fontos. Minden évben más és új, izgalmas dolgokat tapasztal meg, amelyeket kiírhat magából.

Az énekesnő elmondta: a környezetvédelem például nagyon fontos számára, s igyekszik rajongóit is arra tanítani, hogy védjék a környezetet.

A 24 éves Miley egyébként úgy érzi, elégedett új albuma anyagával és nagyon várja, hogy mások is megismerjék azt.

Fotó: Instagram

 

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.