2017. 09. 26. - 09:20

Mel B: Megbirkózom a szingli szülőséggel!

Mel B: Megbirkózom a szingli szülőséggel!

Az egykori Spice Girls-énekesnő viharos válása közepette sem veszítette el erejét – erre utal, hogy Melanie Brown a minap kijelentette: megbirkózik azzal, hogy három gyermekét egyedül neveli.

Megvan hozzá az ereje, hogy szingli anyaként felnevelje három lányát – szögezte le minap Mel B. Az énekesnőnek éppen folyamatban van válása legutóbbi férjétől, Stephen Belafontétól, ám már korábban is egyedül nevelte két lányát. Stephennel egy közös gyermekük van, a 6 éves Madison.

Mel B a lányokkal - Phoenix (fent jobbra), Madison (lent balra) és Angel (lent jobbra)

Mel B a lányokkal - Phoenix (fent jobbra), Madison (lent balra) és Angel (lent jobbra)

A 42 esztendős Mel B-nek 18 évvel ezelőtt született első lánya, Phoenix Chi, akinek édesapja a sztár első férje, Jimmy Gulzar. A 10 esztendős Angel Iris apja pedig az ismert színész, Eddie Murphy, akivel Melanie-nak rövid kapcsolata volt.

Mel B elárulta, éppen a minap beszélt már felnőtt lányával, akinek elmondta, úgy gondolja, nem mindig jó dolog mások véleményével foglalkozni. S nem várhatjuk azt sem, hogy akihez mi jók voltunk, az biztosan jó lesz hozzánk.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Mel B férje láthatja a mostohalányát is

Egykori férje alaposan beszólt Mel B-nek

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.