2017. 10. 03. - 09:15

Határ a csillagos ég

Határ a csillagos ég

Sokáig úgy gondoltuk, hogy egy igazi skybar csak nyáron állhatja meg a helyét, ha Budapestről van szó… Az újonnan nyílt St. Andrea Wine&Skybarból azonban kényelmesen gyönyörködhetünk az őszi napfényben fürdő fővárosban, kitűnő koktélok és ínycsiklandó bar food fogások társaságában.

St. Andrea Wine&Skybar - Budapest
St. Andrea Wine&Skybar - Budapest egyik legfrekventáltabb helyén

A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. A Skybar-nak otthont adó impozáns épületet - az Unesco által - a világörökség részeként tartják számon, emellett pedig számos nemzetközi építészeti díjjal is jutalmazták.  Grandiózus mérete és páratlan megjelenése senkinek sem kerüli el a figyelmét, aki éppen a Váci utca-Vörösmarty tér környékén tartózkodik.

St. Andrea Wine & Skybar Budapest belvárosában
Személyre szabott koktél variációk a St. Andrea Wine & Skybar-ban

Arcok a St. Andrea Wine&Skybar mögött

A St. Andrea Wine & Skybar szakmai stábját az italok és a borok tekintetében Dr. Lőrincz György borász, valamint Lizsicsár Miklós, a St. Andrea Wine&Gourmet Bar menedzsere és a koktélok szakértője, Oláh Attila Richárd, nem utolsó sorban pedig Barna Ádám executive séf és Balog Elena konyhafőnök alkotják.

Gourmet koktélbár a város felett

A St. Andrea Wine & Skybar-ban nagy szerepet kapnak egyedi, akár személyre szabott koktél variációk, valamint egyedülálló koktél degusztációs ajánlat. A prémium kategóriás italoktól kezdve, az igazán ritka fajtákig kedvükre válogathatnak az ide látogató vendégek. A borok kedvelői pedig a St. Andrea borászat méltán híres tételeivel találkozhatnak.

Határ a csillagos ég - St. Andrea Wine & Skybar
Több fogásos, elegéns vacsorák - St. Andrea Wine & Gourmet Bar

Aki megkóstolná ételeinket, az Barna Ádám séf bar food fogásai közül válogathat. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a St. Andrea Wine & Skybar elsősorban az italokról szól, míg, akik egy igazán finom, több fogásos elegáns vacsorára vágynak, azoknak bátran ajánljuk a St. Andrea Wine & Gourmet Bar-t, mely szintén a belvárosban található, mindössze 10 perc sétára a Skybar-tól.

 

St. Andrea Wine & Skybar
1052. Budapest, Deák F.u.3-5
(bejárat a Vörösmarty tér felől)

Asztalfoglalás: 06 30 300 3930
www.standreaskybar.hu
www.facebook.com/standreaskybar
www.instagram.com/standreaskybar

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.