2017. 10. 06. - 10:37

Milyen alkalmi ruhát válasszak? Divat tippek karácsonyra!

Milyen alkalmi ruhát válasszak? Divat tippek karácsonyra!

Manapság az internet világában számos női ruha webshop kínálata lehetővé teszi, hogy összeállítsuk a legtrendibb alkalmi ruha összeállítást karácsonyra. Azonban sokszor elbizonytalanodunk a nagy kínálatban, hogy vajon mit is vegyünk fel, miben érezzük majd magunkat a legjobban? 

Most összeírtunk neked néhány karácsonyi divat tippet, amikkel biztos nem lősz mellé!

  1. Esti ünneplés barátokkal a városban: Bársony alkalmi ruha
    A karácsonyi időszak nagyszerű alkalom arra, hogy találkozz barátaiddal és egy pohár forralt bor vagy egy finom vacsora mellett ünnepeljetek. Erre az alkalomra tökéletes lehet egy csinos bársony ruha, mely idén is nagy népszerűségnek örvend, hiszen titokzatos és nagyon elegáns darab! Számos színben találhatsz szebbnél szebb darabokat, azonban a slágerek idén is a bordó, fekete, sötétzöld, navy bársony női ruhák. Kiegészítőnek választhatsz karácsonyi outfitedhez egy elegáncs, visszafogott ékszer szettet.

  2. Karácsonyi koktél party munkahelyeden: Office ruhából alkalmi ruha
    Érdemes olyan ruhát választanod, mely többfunkciós. Például, ha munkaidő lejárta után kezdődik, akkor csak egy-két kiegészítővel feldobhasd, ünnepélyessé tehesd. Ezekre tökéletesen alkalmasak a szigorúbb szabású office ruhák. napközben egy színes sállal viselheted, de este egy elegáns ékszerrel és magassarkúval alkalmi ruhává varázsolhatod.

  3. Ünnepi ebéd párod szüleinél: Peplum blúz tökéletes választás!
    Fontos, hogy elegáns legyél alkalmi ruhádban, mégse legyél túlöltözve, vagy ellenkezőleg alulöltözve. A bomba biztos választás ha egy kényelmes hosszú ujjú peplum felsőt választasz egy sztreccses skinny nadrággal (így nem kell félned attól, hogy ebéd után szorítani fog majd a ruha) :)




    Női ruha variációk karácsonyi alkalmakra


  4. Ünnepelj a családdal: Vastag kötött ruhák, glitter és mamuszok
    Igen ez a nap a szeretet ünnepe, pihenjetek, szórakozzatok nevessetek! :) Ekkor érdemes kényelmes , akár kicsit mókás vagy szokatlan ruhát viselni! Manapság számos csodás kötött ruhát találhatsz, egy gyöngyökkel, flitterekkel, masnikkal díszítve, kiegészítőként vegyél fel egy szarvasos hajráfot, és egy meleg bundás mamuszt, karácsonyi mintás harisnyát és vidítsd fel családtagjaidat! ha az elegancia híve vagy számodra egy elegáns vastag kötött pulóvert ajánlunk, nagyméretű masnival vagy fliterrel, gyöngyökkel díszítve. Nadrágod lehet egy kényelmes gumis derekú skinny nadrág. Válassz elegáns csizmát, mely illik pulóvered színéhez. A kötött anyaghoz tökéletesen illik a velúr anyag.

  5. Romantikus vacsora pároddal Karácsonykor: Piros ruha és barokkos csipkék
    Ha Karácsonykor pároddal egy romantikus vacsorára készültök, akkor csodás piros alkalmi ruha választék áll rendelkezésedre. Manapság divatos barokkos alkalmi ruha, drámai arany vagy fekete csipkével tökéletes választás lehet erre a szép estére. Fontos megjegyezünk hogy a barokk minta alapvetően erősít, így olyan alkalmi ruhát válassz, ahol ott szerepel a minta, amit szeretnél kiemelni. Ha úgy gondolod mégsem állna jól, egy szolid fekete alkalmi ruha, vagy egy piros alkalmi ruha tökéletes választás lesz, kiegészítőként pedig válassz egy barokk mintás kistáskát.

  6. Karácsony templomban: Maxi szoknya, harangszoknya, blúz és blézer
    Legtöbbször hűvös estén a templomban sincs nagyon meleg, ekkor egy elegáns meleg szövetkabát, szőrme hatású sál és egy gyöngyökkel díszített kötött sapka tökéletes választás lehet. ha szoknyát veszel, akkor ajánlott egy hosszabb maxiszoknya és egy meleg harisnya. Felsőrészhez pedig egy meleg garbót válassz hozzá. Ha meleg lesz akkor egy szép fekete harangszoknya, blézer és glitteres blúz elegánssá teszi karácsonyi outfitedet.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.