2017. 11. 17. - 08:30

Csók! Justin Bieber és Selena Gomez "vallott"

Csók! Justin Bieber és Selena Gomez

Végre beismerte az egykori sztárpár, hogy újra együtt vannak! Justin Bieber és Selena Gomez nyilvánosan váltott csókjával „hivatalosan” is jelezte, hogy ismét dúl köztük a szerelem.

Valószínűleg sok-sok rajongójuk várta ezt a napot – bár 2014-es szakításuk után Justin Bieber és Selena Gomez tartotta egymástól a távolságot, kedvelőik mindig bíztak abban, hogy egyszer ismét összejönnek.

Justin Bieber és Selena nyilvánosan csókot váltott a jégpályánál

Justin Bieber és Selena nyilvánosan csókot váltott a jégpályánál

Nos, ez valóban megtörtént. 2017 októbere folyamán több alkalommal is együtt lehetett látni az egykori párost, ám akkor még nem erősítették meg, hogy járnak.

A TMZ.com azonban most olyan fotókat jelentetett meg, melyeken Selena és Justin valóban csókot váltanak, méghozzá egy nyilvános eseményen: a jégpálya korlátjánál. Az énekesnő ugyanis rendszeres látogatója Bieber jéghoki meccseinek.

A People.com-nak a napokban nyilatkozott a páros egyik ismerőse, aki szerint a fiatalok együtt vannak, de igyekeznek ezúttal óvni kapcsolatukat a nyilvánosságtól.

Selena Gomez és Justin Bieber 2011 és 2014 között alkotott korábban egy párt, hol kisebb, hol nagyobb intenzitással. Szakításukat követően Justin több lánnyal is próbálkozott az évek során, Selena Gomez pedig legutóbb The Weeknddel járt – akivel 2017 októberében lezárta kapcsolatát.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Selena Gomez és Justin Bieber most csendesen csinálja

Selena Gomez sosem adta fel igazán Justint?

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.