2017. 11. 17. - 16:09

Miranda Kerr állapotos

Néhány nappal ezelőtt kapott szárnyra a pletyka, miszerint babát vár a híresség. Az örömhírt most ő maga is megerősítette. 

 

Különleges ígéretet tett nemrég Miranda Kerr, miszerint csak akkor fekszik le kedvesével, ha már kimondták a boldogító igent. Idén májusban pedig meg is tartották az esküvőt a Snapchat alapítójával, Evan Spiegellel. Nemrég pedig arról számoltak be a lapok, hogy a sztárpár babát vár. Erről egészen mostanáig egy szót sem szóltak a szerelmesek, azonban most megtörték a csendet.
 
Miranda Kerr
Babát vár a szépséges modell
 
 Miranda szóvivője a Daily Mail-nek ugyanis elárulta, hogy valóban igaz a hír, a híresség gyermeket hord a szíve alatt. A baba érkezése mindkettőjüket feldobta és már alig várják az érkezését. 
A szépséges modellnek egyébként már van egy hat éves gyermeke, akit Flynnek hívnak és akinek édesapja nem más, mint Orlando Bloom. Azt, hogy mi a bab neme egyelőre nem tudni, sőt arról sincs hír, hogy mikorra várható, de valószínű, hogy hamarosan ezt is megosztják a rajongókkal. Gratulálunk a párnak!
 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.