2017. 11. 22. - 12:30

Kylie Jenner elszigetelte magát?

Kylie Jenner elszigetelte magát?

Féltestvére, Khloé Kardashian szerint a fiatal valóságshow-sztár és kozmetikai márka-tulajdonos egészen úgy viselkedik, mint bátyjuk, Rob Kardashian.

Kissé visszavonult az utóbbi időben a nyilvánosság elől Kylie Jenner. Féltestvére, Khloe Kardashian emiatt megjegyzést is tett egy vacsora alkalmával az E! reality show-ban.

Egy barátjuk afelől érdeklődött, csatlakozik-e ma este Kylie is a családhoz, mire Khloe közölte, hogy „Kylie az új Rob”, vagyis Rob Kardashian, a bátyjuk, aki távolabb tartja magát a famíliától.

Kylie Jenner mostanában kerüli a nyilvánosságot

Kylie Jenner mostanában kerüli a nyilvánosságot

A fiatalabb Jenner-lány valóban kerüli a reflektorfényt, mióta szárnyra kaptak a hírek, hogy gyermeket várnak kedvesével, Travis Scottal.

A legutóbbi információk szerint Kylie Jenneréknél már a babaköszöntő is megvolt, a közelmúltban tartották a családtagok és néhány közeli barát részvételével, ám úgy hírlik, Kylie édesanyja, Kris Jenner nem volt elragadtatva a szervezéstől, többet várt volna világhírű lánya e jeles eseményétől.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Kylie Jenner már megtartotta a babavárót?

Ezért szereti igazán Kylie a párját

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.