2017. 11. 22. - 16:40

Alessandra Ambrosio szakított

Alessandra Ambrosio szakított
A népszerű modell több mint tíz év után döntött úgy, hogy felbontja szerződését a kedvenc fehérnemű márkájával.

 

Alessandra Ambrosio hosszú évek után elhatározta, hogy elválik a Victoria's Secret márkától. A brazil származású szupermodell karrierjét mindössze nyolc éves volt, amikor úgy döntött modell lesz. 14 évesen pedig már el is indult a karrierje. 2000-ben kötött szerződést a neves fehérnemű márkával, amelynek egészen mostanáig tagja volt. A legendás modell azonban valamiért most búcsút int a Victoria's Secretnek. 
 
Alessandra Ambrosio
 
Egy közleményben kifejtette, hogy mennyire hálás a cégnek, amely minden nap inspirálta őt és nők milliói. Hozzátette az elmúlt évek során 17 show-n vett részt, amit álmában sem gondolt volna. Végül megköszönte a sok évet a VS családnak, valamint megosztotta a rajongókkal, hogy mennyire büszke, hogy ennek az egésznek a részese lehetett.
 
Alessandra Ambrosio
 
Azt egyébként, hogy Alessandra, miért döntött úgy, hogy búcsút vesz a világhírű cégtől egyelőre nem tudni. Az utolsó show-n pedig valósággal beragyogta a kifutót.
 
N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.