2018. 01. 31. - 11:55

Pink a lányával készített új klipet

Pink a lányával készített új klipet

Kedves jelenet is bekerült a népszerű énekesnő új videóklipjébe – Pink a kislányával együtt is megjelenik a vásznon, a Wild Hearts Can’t Be Broken című dalban.

Pink 6 esztendős lánya is szerepel az énekesnő új videoklipjében. A már most csinos kislány csak röviden tűnik fel, megöleli édesanyját és nyom egy puszit az arcára.

Az új videó Pink UNICEF-es (United Nations International Children's Emergency Fund - az Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapja) munkájára igyekszik felhívni a figyelmet.

Egy közleményben, melyet a sztár január 29-én hozott nyilvánosságra, a 38 éves Pink kifejezte reményét: minél több embert vesz majd rá arra, hogy adományokkal támogassák a szervezetet.

Az énekesnő kifejtette: UNICEF nagykövetként rendkívül büszke arra, hogy együtt dolgozhat egy olyan szervezettel, mely világszerte támogatja és segíti a nőket és a gyermekeket.

Pink a Wild Hearts Can’t Be Broken című balladáját a Grammy-díjátadáson adta elő, lánya, Willow pedig a közönségből figyelte őt.

Fotó: Instagram

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.