2018. 01. 31. - 19:00

Meztelenül pózolnak a testvérek

Meztelenül pózolnak a testvérek
Nem túlzás azt állítani, hogy Bella és Gigi Hadid a divatvilág legnépszerűbb nővérei. Legutóbb készült fotósorozatuk pedig igazán pikánsra sikeredett. 

 

Az elmúlt évek során egyre több felkérést kapott a két lánytestvér, akik egyszerűen megállíthatatlanok. Kevés idő alatt a divatvilág legnagyobbjaivá nőtték ki magukat. Olyannyira népszerűek, hogy valósággal versengenek értük a márkák. Nemrég pedig a neves magazin, a Vogue címoldalán pózoltak. 
 
Bella Hadid
 
Bella és Gigi is kapott egy-egy külön verziót a címlapra, ráadásul még közös kép is készült róluk. A képek igazán szexik és dögösek lettek. Egyik fotón pedig meztelenül bújnak egymáshoz a férfi rajongók nagy örömére. A lányokról a képeket Steven Meisel divatfotós készítette. A pikáns alkotások pedig felidézek a 90-es évek egyik legsikeresebb címlapját, amikor a kor legnagyobb modelljeiről készült hasonló kép. Ők szintén pucéran bújtak egymáshoz. 
 
Gigi Hadid
 
Neked, hogy tetszik?
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.