2018. 02. 09. - 08:30

Angelina Jolie és Brad Pitt magánúton egyezkedik

Angelina Jolie és Brad Pitt magánúton egyezkedik

Engedélyt kapott rá az egykori sztárpár, hogy házassága felbontását magánúton folytassa. Angelina Jolie és Brad Pitt válása 2016 óta folyik.

Megkapta az engedélyt a bíróságtól Angelina Jolie és Brad Pitt, hogy válását magánúton intézze, miután közel 2 éve zajlik hivatalosan a válóperük.

A 42 esztendős színésznő 2016 szeptemberében nyújtotta be a válókeresetet férje ellen, azután, hogy az 54 éves Pitt a család repülőgépén összeveszett legidősebb fiukkal, Maddoxszal. A feszültség akkor már nem volt újdonság a páros két tagja között.

Angelina Jolie és Brad Pitt már képes egymással barátként beszélni

Angelina Jolie és Brad Pitt már képes egymással barátként beszélni

A sztárpár hat gyermeket nevelt, az örökbefogadott Maddox (16) mellett Pax (14) és Zahara (13) is adoptált csemete, Shiloh (11) és a 9 éves ikrek, Knox és Vivienne viszont vér szerinti gyermekeik.

Kezdetben a válás igen csúnyán zajlott, mostanra azonban Angelina és Brad tárgyalásai „megszelídültek”, képesek nagyon barátságos hangnemben beszélni egymással. Legutóbb azt kérték a bíróságtól, ideiglenesen hosszabbítsák meg ügyüket, s megkapták az engedélyt arra, hogy egyezkedésüket magánúton folytassák.

2017-ben már megállapodtak ideiglenesen abban, hogy a gyermekek felügyelete Angelináé, de Bradnek láthatási joga van.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Brad Pitt minden héten terápiára jár

Angelina azt hitte, a közös munka megmenti őket

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.