2018. 02. 14. - 08:30

Mégsem került pácba Kylie Jenner

Mégsem került pácba Kylie Jenner

Megváltozott Kylie Jenner párja, mióta apa lett – A mindössze 20 évesen gyermeket vállalt valóságshow-sztár egyébként nagymértékben édesanyjára támaszkodik a baba ellátásában.

Sokat változott a 25 esztendős Travis Scott rapper, mióta megszületett Kylie Jennerrel közös gyermeke. Hónapokon át foglalkoztatta a közvéleményt, vajon a népszerű valóságshow-sztár és kozmetikai márkatulajdonos valóban babát vár-e.

Kylie Jenner nem sokkal a baba születése után

Kylie Jenner nem sokkal a baba születése után

Kylie Jenner sokáig nem tisztázta a dolgot. Február elsején azonban világra jött a kislány, aki a Stormi Webster nevet kapta.

Travis és Kylie kapcsolatáról is jelentek meg kósza hírek, miszerint a páros a terhesség ideje alatt szakított, ám a jelek szerint ez nem igaz.

Kylie Jenner a kislány ellátása körül nagymértékben támaszkodik édesanyjára, Kris Jennerre, aki nagy örömére immár 7 unoka nagymamája, s a nyolcadik is úton van, hiszen harmadik lánya, Khloe Kardashian is várandós.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Megszületett Kylie Jenner gyermeke

Kylie nem tervez eljegyzést, de megaházat vesz

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.