2018. 02. 14. - 12:58

Nincs több műanyag

Nincs több műanyag
Drasztikus változásokat tervez II. Erzsébet királynő, aki mindig tudja,hogy mivel lepje meg az embereket. 

 

A királyi családra mindenki kíváncsi. A média évek óta a nyomukban jár és próbálja kideríteni a legapróbb titkokat is. Diana halála például a mai napig központban van, de mostanság a Katalin hercegné és a Harry herceg körül történő események is felkeltik az emberek figyelmét. 
 
II. Erzsébet királynő
Kitiltja a rezidenciáról a műanyagot a királynő
 
Ezúttal viszont Erzsébet királynő került a főszerepbe, ugyanis nemrég érdekes kijelentést tett. Információk szerint az uralkodónő szeretné kitiltani a műanyagot a királyi palotából. Ebben a döntésében nagy szerepet játszott Sir David Attenborough, természettudós is, akinek nagy rajongója a 91 éves Erzsébet. Sokszor szoktak találkozni is. Legutóbbi beszélgetésük során a királynő megígérte, hogy szigorúbban veszi a környezettudatosságot és eltünteti a rezidenciáról a műanyagot. Ezt három helyen teszi meg, a Buckingham-palotában, az edinburgh-i birtokán, valaminz a Windsori kastélyban. Egyetértesz a döntésével?
 
 
N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.