2018. 02. 16. - 08:45

Rossz hír: válik Jennifer Aniston

Rossz hír: válik Jennifer Aniston

Úgy tűnik, mégsem tartott örökké a boldogságuk: a legfrissebb hírek szerint Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux beadta a válókeresetet.

Sajnos, nem sikerült megmenteniük kapcsolatukat: majdnem 7 év együttlét után válás mellett döntött Jennifer Aniston és Justin Theroux. A páros február 15-én közleményt is kiadott arról, hogy közös megegyezéssel és szeretetben határoztak úgy, felbontják házasságukat.

Mivel a szép színésznő már férje nélkül ünnepelte 49. születésnapján február közepén, sejteni lehetett, hogy valami nem stimmel a pár két tagja között.

Jennifer Aniston és Justin Theroux beadta a válókeresetet

Jennifer Aniston és Justin Theroux beadta a válókeresetet

A hírek szerint már 2017 végén szakítottak, s most a válást is bejelentették.

A páros a Trópusi vihar forgatásán ismerkedett meg, s 2012-ben jegyezték el egymást. Két évvel később, 2015-ben házasodtak össze. A frigy mindössze 2 évig tartott.

Mivel Aniston volt férje, Brad Pitt már több mint egy éve külön él Angelina Jolie-tól, s ők is válnak - várhatóan ismét elkezdődnek majd a találgatások: összejön-e újra Brad és Jennifer. Öt évig voltak házasok annak idején.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Jennifer Aniston a normális életet választja

Justin Theroux és Jennifer Aniston a titok miatt örült

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.