2018. 02. 16. - 11:40

Veszélyben George Clooney kapcsolata?

Veszélyben George Clooney kapcsolata?

Képzeld, a legfrissebb pletykák szerint a váláson gondolkodik Amal és férje még annak ellenére is, hogy nemrég váltak egy családdá. 

Bombaként robbant a hír nem is olyan régen, hogy Amal és Gerorge Clooney szorosabbra fűzte kapcsolatát. A híres ügyvédnő ugyanis két gyermeknek adott életet. Azt követően állítólag nagy volt a boldogság és a harmónia, egészen idáig. A legújabb információk szerint azonban kapcsolatuk válságba került. 
 
George és Amal Clooney
Veszélyben George Clooney kapcsolata?
 
Állítólag egyre gyakrabban vitatkoznak és Amal rendkívül féltékeny. Ráadásul nem nézi jó szemmel, hogy a férje több időt fordít a karrierjére, mint a családjára. Nemrég még a vakációt is félbe kellett szakítaniuk annyira összekaptak. A közeli barátok szerint a sztárpár nem húzza már sokáig ki együtt. George ugyanis nem igazán foglalkozik az ikrekkel, annak ellenére, hogy szereti őket. Vajon megtudják oldani a problémáikat vagy ismét véget ér egy újabb házasság?
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.