2018. 02. 19. - 08:30

Kylie Jennerék jobban vannak, mint valaha

Kylie Jennerék jobban vannak, mint valaha

Először törte meg a csendet Travis Scott rapper, mióta megszületett Kylie Jennerrel közös gyermeke. A páros a hírek szerint még hasonló tetoválást is készíttetett a lánya tiszteletére.

Február elsején jött a világra a 20 esztendős valóságshow-sztár, Kylie Jenner és rapper párja, Travis Scott – akinek valódi neve Jacques Webster – kislánya. A Stormi Webster névre keresztelt gyermekről először a napokban nyilatkozott az újdonsült apuka, ám Travis csak annyit mondott: „A lányunk gyönyörű!”

Kylie Jenner kislánya, Stormi - az első fotóján

Kylie Jenner kislánya, Stormi - az első fotóján

Úgy hírlik, a páros még közös tetoválást is készíttetett a baba születése alkalmából – a dolgot Kylie szervezte meg, és Travis nagyon örült a meglepetésnek.

A 25 éves rapper és a Jenner-lány már rendelkezik egyébként ugyanolyan tetoválással: 2017 júniusában egy pillangó-ábrát készíttettek maguknak.

Ismerőseik szerint Travis és Kylie a gyermek világrajötte óta még közelebb áll egymáshoz, mint korábban – noha hónapokkal ezelőtt, a reality sztár terhessége alatt olyan hír is megjelent róluk, hogy szakítottak.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Mégsem került pácba Kylie Jenner

Kylie Jenner nem tervez eljegyzést, de megaházat épít

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.