2018. 02. 20. - 08:55

Niall Horan komolyan odavan a színésznőért

Niall Horan komolyan odavan a színésznőért

Már nem először találgat a közvélemény a One Direction sztárja és Hailee Steinfeld kapcsán – Niall Horan ismét okot adott a pletykákra. Állítólag teljesen odavan a színésznőért.

Szerelmesnek tűnik az elmúlt pár hónapban Niall Horan. A One Direction szőke szívtiprója egyre közelebb kerül a 21 esztendős színésznőhöz, Hailee Steinfeldhez – a napokban is együtt látták őket.

Hailee Steinfeld elcsavarta Niall Horan fejét?

Hailee Steinfeld elcsavarta Niall Horan fejét?

S bár Hailee a közelmúltban azt mondta, ők csak barátok, Niall állítólag nagyon bízik abban, hogy kapcsolatuk egy magasabb szintre lép.

Egy forrás a People magazinnak elmondta: a színésznő nem igazán aktív ebben a témában, s míg Horan odavan érte, a lány bizonytalan abban, bele akar-e ugrani a dologba. Hosszú ideje barátok és nagyon jól érzik magukat együtt.

A 24 éves Niall Horan és Hailee Steinfeld azért is adott okot a pletykákra, mert a napokban együtt táncoltak és énekeltek a Backstreet Boys-show-n.

Korábban pedig Niall nagyon kedves üzenetet posztolt a lánynak születésnapjára az Instagramon.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Niall Horan titokban szerelmes volt?

Niall Horan Olympia Valance-szal jár?

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.