2018. 03. 14. - 09:26

Megnyitja kapuit a Magyarok vására

Megnyitja kapuit a Magyarok vására
Minden érdeklődőt díjtalan belépéssel várnak március 15-én Kiskunhalason az immár tizedik alkalommal megrendezett Magyarok vásárán. 

 

Civil kezdeményezésre, valamint a Hazatalálás Baráti Körnek köszönhetően ismét várják a vendégeket a településen. A rendezvény célja többek között, hogy segítsék a magyar termelőket és kézműveseket, valamint népszerűsítsék a termékeiket.
 
Kosáfronás is lesz a Magyarok vásárában
 
 Az esemény egyébként adományokból tartja fenn magát, amely napjainkra országos hírűvé vált. Még a határon túlról is érkeznek a településre látogatók és kiállítók. Idén több mint kétszáz magyar termelő és kézműves mutatja meg termékeiket, amelyek egytől egyig kiváló minőségűek és persze kézzel készültek. Lesz többek között kosár- és gyékényfonó, csuhéműves, fafaragó, fazekas, kovács, hangszerkészítő, hímző, tűzzománcos, méhész, sajtos, bőrdíszműves, ékszerkésíztő, de szűcs és még kádár is. A vásár mellett pedig zenés programok szórakoztatják az érdeklődőket.
 
N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.