2015. 05. 22. - 10:33

Ételek, melyek segítenek betegség megelőzésben

Ételek, melyek segítenek betegség megelőzésben

Vannak olyan finomságok, melyek nemcsak nem hízlalnak, de a szerveztre is jótékony hatással bírnak. 

meggy

Meggy

Ez a sötétvörös finom gyümölcs rengeteg antioxidánst tartalmas, ennek köszönhetően gyulladáscsökkentő, alvást elősegítő és izomregenerációt felgyorsító hatásokkal bír. Tudósok által bebizonyított tény, hogy a meggy az egyik legjobb gyümölcs edzés után, hiszen csillapítja az izomfájdalmat.

avokádó

Avokádó

Akár minden nap lehetne enni annyira egészséges. Többnyire egyébként, azok fogyasztják, akik fogyókúráznak. Az avokádó mérsékli a stroke és a szívroham kockázatát, ugyanis csökkenti a koleszterin szintet.

áfonya

Áfonya

Az egyik legjobb módszer a húgyúti fertőzések ellen. Persze nem csak akkor érdemes fogyasztani, ugyanis jót tesz a szívnek, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása van, ráadásul véd a fertőzések ellen is.

tökmag

Tökmag

Ez az apró csemege rengeteg fehérjét, rostot, foszfort, magnéziumot és cinket tartalmaz. Ennek köszönhetően pedig valósággal gyógyír a legyengült immunrendszerre. Hozzájárul a pihentető alváshoz, segít a hangulatzavarokon, valamint jót tesz a szemnek és a bőrnek.

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.