2012. 09. 03. - 13:24

A Gusteau Kulináris Élményműhely lett a legjobb tiszai étterem

A Gusteau Kulináris Élményműhely lett a legjobb tiszai étterem
A mádi Gusteau Kulináris Élményműhelyt választotta a legjobb tiszai étteremnek a Magyar Konyha című szaklap ebben az évben. A TOP 10-es listába emellett több szegedi és szolnoki vendéglátóhely is bekerült.
Felmérések szerint Magyarországon egyre többen választanak nyári pihenés helyszínéül belföldi célpontot, az ország keleti részében pedig a turisztikailag legvonzóbb területek a Tisza mentén terülnek el. Mindemellett a gasztroturizmus is fellendülőben van, a turisták számára a vendéglátóhelyek és az ott kínált ételek minősége mind inkább fontos kritériummá válik. A Magyar Konyha szaklap idén nyáron készített felmérése szerint a tiszai éttermek közül a Gusteau Kulináris Élményműhely bizonyult a legjobbnak, mely a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mád településén található. A második helyen az tolcsvai Ős Kaján étterem végzett, a dobogó harmadik fokát pedig a nagykörűi Suttogó Étterem és Lovasudvar foglalja el. A legjobb tízbe három szegedi és két szolnoki étterem is bekerült.

Gusteau Kulináris Élményműhely

Gusteau Kulináris Élményműhely - a 2012. év legjobb tiszai étterme

A Magyar Konyha az éttermek mellett más jellegű vendéglátó-egységeket is rangsorolt, így a felmérésből kiderül, hogy 2012 legjobb halászcsárdája Tiszacsegén, legjobb cukrászdája Szegeden, míg legjobb halsütője Tímár településen található.

Fotók: gusteaumuhely.com

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.