2013. 02. 08. - 10:24

2013. a sci-fi éve lesz a mozikban

2013. a sci-fi éve lesz a mozikban
Jön idén a sci-fi özön! Sok-sok szuper, fantasztikus film egy helyen!
Sony Pictures - A Föld után
Videó forrása: Youtube - Sony Magyarország

 

Most már biztos, hogy 2013. a sci-fi éve lesz a mozikban. Ezen a piacon is hódít már a 3D-forradalom. Még mindenki jól emékszik az Avatar hatalmas sikerére, milliók nézték meg a mozikban, máig kedvenc alkotás sokak számára. A sci-fi műfaját a szuperhősöket ábrázoló történetek is meglovagolták, beépítették alkotásaikba. Nézzük, hogy konkrétan, milyen filmek várhatóak  2013-ban a piacon? Nemsokára érkezik A Z világháború (World War A Z - hazai bemutató: június 27.) amelyben egyfajta szuper, turbózombik árasztják el a világunkat, s előlük nincs menekvés.

 

Ezt követi egy kemény történet feldolgozása, vagyis a Feledés! (Oblivion, hazai bemutató: április 11.) A Feledés című alkotásban 2073-ra az egész világ az enyészeté lesz. Szinte reménytelen helyzetbe kerül a Föld. De innét is van visszaút. Majd egy hatalmas alkotás következik a sci-fi filmek piacán: A Föld után - című produkció június 6-i bemutatóval.  A teljesen magára hagyott Földön evolúciós változás megy végbe. Augusztus 9-én jön Neill Blomkamp új sci-fije, az Elysium, amelyben a gazdagok egy hipermodern űrbázison élik gondtalan mindennapjaikat, míg a szegények a túlnépesedett és kimerített Földön folytatnak élethalál harcot egymás ellen.

 

2013. a sci-fi éve lesz a mozikban!

A sci-fi éve lesz 2013!

 

Történik egy hihetetlen dolog! A sci-fi még a vígjátékokba is belekerül,  érdekes lesz a kétféle műfaj keverdése, vagyis az öszvér filmek eljövetele. (sci-fi elemekkel átszőtt vígjátékok) További fontos fejlemény, hogy Richard Curtis időutazós romcomot rendez, amelynek címe: About Time, s az angol bemutató szeptember 6-án várható. Edgar Wright/Simon Pegg/Nick Frost-trió harmadik közös filmjében, a The World's Endben (angol bemutató: augusztus 14.) egy kocsmatúra világvégébe torkollik. Idén még láthatjuk újra Az éhezők viadalát is, amelyet biztosan sokan nagyon várnak már. S végül írjunk pár szót a Futótűzről, amelynek a magyar bemutatója november 21-én várható.

 

-mz-

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.