2014. 12. 13. - 08:00

2015-ös fitness trendek

2015-ös fitness trendek

Kíváncsi jövőre milyen fitness irányvonalak fognak hódítani? Cikkünkből megtudhatod!

Saját testsúlyos edzések

A saját testsúlyos edzések igen elterjedtek lettek ebben az évben, mely a híres fegyencedzésnek is köszönhető. Előnyük, hogy otthon elvégezhetőek és egy polifonon és esetleges súlyzókon - melyek lehetnek felcsatolhatóak is - nem igényelnek több eszközt. Az interneten számos edzés videót találhatunk, melyek közül választhatunk teljes testes edzést vagy test régiókra lebontott edzésterveket is, melyeket a tv előtt végezhetünk.

 

 

Az otthoni edzésekkel az utazás idejét is megspórolhatjuk

 

Intervallum edzések

Az intervallum, másnéven HIIT edzések egyik legnagyobb népserűsítője jelenleg az Instanity. Hatékonysága a pulzustartomány váltakozásában rejlik, melynek célja viszonylag rövid időn belül a maximális teljesítmény elérése - mellyel a hosszabb idejű edzések is helyettesíthetőek.

 

 

A szabadtéri "játszóparkok" legnagyobb művészete, a street-workout

 

Szabadtéri edzések

Hazánkban is egyre több szabadtéri konditerem épül, mely a lakosság körében nagy népszerűségnek örvend. A futópályákkal egybekötött használata remek kombinált edzésre ad lehetőséget a szabadtéri levegő jótékony hatásainak ötvözésével.

 

Digitális teljesítménymérés

Az okostelefon-forradalom a sportot sem hagyta érintetnelül, ma már számos teljesítmény mérő és rögzítő alkalmazást letölthetünk telefonunkra. Ezeken kívül konkrét edzés terveinket és céljainkat is rögzíthatjük, valamint edzés videókat is elérhetünk rajta.

 

(SJ)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.