Kozmetika - Smink

Senki nem szereti a szem alatti sötét karikákat!

Mit tehetsz a szemed alatt éktelenkedő sötét árnyékokkal?

Sminksuli - Szem alatti karikák eltüntetése
Videó forrása: youtube - MakeupManiaBunny

Sokan szenvednek a jelenségtől. Bizonyos embereknek egész nap sötét karika van a szeme alatt. Ez lehet örökletes gond is, de lehet betegség első tünete, esetleg megjelenhetnek a fáradtságtól. Egy kiadós alvás nem mindig enyhíti a szemed alatt éktelenkedő sötét árnyékokat, feltétlenül meg kell keresni azok kiváltó okát. Ha világos, vagy vékony bőrt örököltél, sokkal láthatóbbá válik, amikor a vér összegyűlik a szemed alatti részen, sokkal feltűnőbb egy kevésbé jól sikerült éjszakai pihenés nyoma, egy betegség utáni lábadozás. Az idő múlása is kemény nyomot hagy nemcsak a bőrön, hanem a szemünkön is. A szem alatti bőr veszít kollagéntartalmából és elvékonyodik,  a hajszálerek láthatóbbá válnak, s máris karikás szem néz vissza a tükörből ránk. De nem kell okvetlenül elkeseredni, van megoldás!

szem alatti sötét karikák eltűntetése

A szem alatti sötét karikák eltűntetése


Két módja is van annak, hogy jobban nézzünk ki. Az egyik a belső ok megkeresése, s orvoslása. Ez ajánlott mindenkinek első lépcsőben. Mivel, ha az okot megszűntetjük, akkor az okozat is eltűnhet. Kivéve, ha van más probléma is. Ehhez jó egy alapos kivizsgálás. Ha nincs betegségről és vitaminhiányról szó, akkor kozmetikai módszereket és sminktrükköket tudunk bevetni a jó eredmény érdekében.

Egyszerű, de mégis igen hatásos módszer, hogy reggel használj hideg borogatást, nagyjából 5 percig, hogy összehúzódjanak a véredények. Egy próbát megér. Ezen kívül többféle gyógynövényes készítmény is kapható, amelyek hatással vannak a szem alatti karikákra. A következő lépés az étkezés megreformálása, fogyassz flavonoidokban gazdag étcsokoládét, valamint omega-3 zsírsavakban gazdag ételeket. A fenti videóban pedig egy alapos és hasznos sminkelési oktatásban részesülhetünk. Így minden nő szeme ismét szép lehet, nem kell karikás szemekkel leélni az életünket.

-mz-
Janicsák Veca babát vár

Janicsák Veca babát vár

Friss hírek szerint a magyar énekesnő több mint négy hónapos terhes. Nagyon boldog, hiszen már régóta készül az anyaságra.
 A Jenner lányok saját kollekcióval rukkoltak elő

A Jenner lányok saját kollekcióval rukk...

Kendall és Kylie Jenner az egész divatvilágot meghódítja. Nemrég bemutatták saját cipőkollekciójukat.
Saját karriert indít a One Direction egykori énekese

Saját karriert indít a One Direction egy...

A napokban hivatalosan is bejelentették, hogy Zayn Malik szólókarrierbe kezd. Már egy szerződést is aláírt az RCA Recodrs-al.
200.000 fontért vett cipőt Beyoncé

200.000 fontért vett cipőt Beyoncé

Beyoncé Knowles nem fogja vissza magát, ha költekezésről van szó.
Újra apa lesz Channing Tatum?

Újra apa lesz Channing Tatum?

Két évvel ezelőtt született meg a színész első gyermeke. Információk szerint pedig hamarosan jön a második baba.
Divattal az éhezés ellen

Divattal az éhezés ellen

WatchHungerStop – ezen a néven fut az a jótékonysági kampány, melyben a szépséges színésznő és a világhírű designer vesz részt.
Rátalált a szerelem a Gossip Girl sztárjára

Rátalált a szerelem a Gossip Girl sztárj...

A jóképű Chace Crawford nem erősíti többé a szinglik táborát, ugyanis megismerkedett egy gyönyörű lánnyal.
Megszépít az oxigén

Megszépít az oxigén

Az oxigén az élethez elengedhetetlen, erősíti a szervezetet, ráadásul nem utolsó sorban szépít is.
< >