2016. 03. 07. - 16:30

Hagyományos kaszinótojás

Hagyományos kaszinótojás

Hamarosan közeleg a húsvét, ilyenkor pedig a legtöbb asztalon megjelenik a kaszinótojás, melynek most mutatjuk az elkészítését.

Isteni önmagában, de egy kis franciasalátával, hagymával vagy akár kaviárral is tökéletes, ráadásul az egyik legegyszerűbben elkészíthető étel.

Kaszinótojás 

Hozzávalók:

  • 10 tojás
  • 2 ek. majonéz
  • 1 ek mustár
  • petrezselyem
  • 1,5 dl tejföl
  • kevés cukor
  • bors
  • 3-5 dkg vaj

Kaszinótojás

Elkészítése:

Első lépésben a tojást kell megfőzni. Amennyiben ez készen van, távolítsd el a héjakat, vágd hosszába és szedd ki a sárgájukat. Második lépésben keverj össze tejfölt, majonézt és mustárt. Tehetsz bele egy kevés petrezselymet, amitől sokkal finomabb lesz. Ehhez jön a só, a csipetnyi cukor és az őrölt bors. A tojássárgáját keverd össze 3-5 dkg vajjal simára. Majd az egészet öntsd össze, végül töltsd meg a fehérjéket vele.

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.