2010. 05. 11. - 06:00
Német párizsisaláta
Német párizsisaláta
Hozzávalók:
50 dkg párizsi
5 csemegeuborka
1 ek. kapribogyó
2 dl majonéz
mustár
1 kávéskanálnyi mustár
cukor
só
fehérbors
Elkészítés:
Szálkára vágjuk a párizsit és a csemegeuborkát. Egy tálba összekeverjük a majonézt, mustárral, sóval, borssal, cukorral, uborka levével, így édes-savanyú mártást kapunk. Ezt követően beletesszük a párizsit, az uborkát és a kaprit. Jól keverjük össze, majd a hűtőben állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek.
50 dkg párizsi
5 csemegeuborka
1 ek. kapribogyó
2 dl majonéz
mustár
1 kávéskanálnyi mustár
cukor
só
fehérbors
Elkészítés:
Szálkára vágjuk a párizsit és a csemegeuborkát. Egy tálba összekeverjük a majonézt, mustárral, sóval, borssal, cukorral, uborka levével, így édes-savanyú mártást kapunk. Ezt követően beletesszük a párizsit, az uborkát és a kaprit. Jól keverjük össze, majd a hűtőben állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek.
Memo