2015. 07. 20. - 19:41

Sajt és kolbászfalatok nyárson bundában

Sajt és kolbászfalatok nyárson bundában

Vendégeket vársz, és nem tudod, mivel kínáld meg őket? A sajtfalatokkal nem lőhetsz mellé, hiszen tökéletes finomság lehet akár egy partira is.

Nem kell sok hozzávaló és máris meg van a kész ételünk, mely igazán finom és tökéletes akár előételnek vagy vendégvárónak. Ráadásul az elkészítése is pofon egyszerű.

 

Hozzávalók:

400 g edami sajt (aki nem szereti, készítheti másfajtából is)

200 g kolbász

2 db tojás

2 paprika (lehetőleg piros)

3 kisebb vöröshagyma

5 e.k. liszt

5 e.k. zsemlemorzsa

 

Elkészítés:

Az edami sajtot felkockázzuk, a hagymát megtisztítjuk, majd a kolbásszal együtt nagyobb karikákra vágjuk. A paprikát kicsumázzuk, és akkora darabokra szeleteljük, mint a sajtot. A hurkapálcikákra pedig váltakozva szúrjuk fel a sajtot, a paprikát, hagymát és a kolbászt. Ezután megforgatjuk lisztben, felvert tojásban és zsemlemorzsában. Végül pedig forró olajban kisütjük és már készen is van.

 

 

N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.