2016. 02. 22. - 17:32

Sajtos spenótos baguette

Sajtos spenótos baguette

Tökéletes vendégváró finomság, melynek elkészítése csupán fél óra. 

Hozzávalók:

  • 1 db baguette
  • 170 g mascarpone
  • 100 g sajt
  • spenót ízlés szerint
  • bors
  • 3 evőkanál vaj (olvasztott)

Spenótos sajtkrémes baguette

Elkészítés:

Első lépésként a baguettet fel kell negyedelni, majd kiszedni a belsejét. Ezután jön a spenót leforrázása, majd összekeverjük a mascarpónéval és a leszerelt sajttal. A sajt egyébként bármilyen lehet, ízlés szerint ki mit szeret. Adunk hozzá sót, majd borsot, a sütőt pedig 180 fokra előmelegítjük. A baguettek belsejét megtöltjük krémmel, felszeleteljük és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. A tetejét pedig megkenjük vajjal. Körülbelül 10-15 percig sütjük, majd tálaljuk.

 

N.O.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.