2009. 02. 06. - 08:39

Vacsoracsata recept: Galambos Lajos előétele

Hozzávalók:
zsemle

bors
tojássárgája
rozmaring
petrezselyem
zeller
főzőtejszín
hagyma
kevés burgonya

Elkészítési mód:
A hagymát pirítjuk, felöntjük vízzel, bele a zellert és burgonyát, amikor puha, pürésítjük.
Tojást a zsemlével és fűszerekkel összegyúrjuk, és forró olajban kisütjük.
Feltétnek a leveshez tálaljuk.

 

Forrás: vacsoracsata.hu - Étterem Online

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.