2013. 03. 20. - 15:00

2013-ban is Budapesti Tavaszi Fesztivál

2013-ban is Budapesti Tavaszi Fesztivál
Az idei évben sem maradhat el a mára már hagyományt teremtő Budapesti Tavaszi Fesztivál.
Az idei évben 2013. március 22. és április 7. között rendezik meg a Budapesti Tavaszi Fesztivált. Budapest életében ez az év egyik legnagyobb kulturális rendezvény sorozatának mondható, hiszen 17 napon át több helyszínen élvezhetik a jobbnál jobb előadásokat és programokat. Elképesztő mennyiségű kulturális program kerül megrendezésre illetve bemutatásra, melyek között mindenki megtalálhatja a számára legkedveltebb kulturális szórakozási lehetőséget.

Budapesti Tavaszi Fesztivál
Könnyűzenei koncertek és színházi előadások a Budapesti Tavaszi Fesztiválon

Az idei évben is könnyűzenei koncertek, színházi előadások, filmvetítések, szabadtéri programok és egyéb fesztivál jellegű események váltják egymást illetve futnak párhuzamosan. A Budapesti Tavaszi Fesztivál egy igazi tavaszköszöntő rendezvény, ahol a kultúra, a szórakozás és a tavasz öröme összefonódik és nyújt tartalmas szórakozást. A program kínálatában olyan helyszínek is megtalálhatóak mint a Szent István Bazilika, a Művészetek Palotája, a Sportaréna, a Nemzeti Színház és az Opera. Mindenképpen érdemes ez alatt a pár nap alatt ellátogatni valamelyik helyszínre és hódolni ezeknek a kultúrált szórakozási lehetőségeknek.

-BT-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.