2014. 07. 07. - 11:19

2014. július 18-20-ig Váci Világi Vigalom

2014. július 18-20-ig Váci Világi Vigalom

Idén már 22. alkalommal rendezik meg Vácon a nyári kulturális barokk fesztivált. A szervezők rengeteg színvonalas programmal várják az érdeklődőket.

A vigalom már nagyon régóta jelen van a városban, évről évre egyre nagyobb sikerrel rendezik meg. Változatos gyermekprogramokkal, művészeti előadásokkal, kultúrával, kiállítással és zenei produkciókkal várják a vendégeket. A fesztiválon három napon keresztül élvezhetik a kikapcsolódást a vendégek. Nemcsak a város lakóit vonzza a rendezvény, hanem országszerte érkeznek turisták is.

 

A rendezvény mára hagyománnyá nőtte ki magát

 

A könnyűzene mellett megjelenik a képzőművészet, a komolyzene, a dzsessz és a tánc, így mindenki megtalálhatja kedvenc stílusát. A finom ételek sem maradhatnak el a több napos rendezvényről, illetve több árus kínálja majd termékét a vásárban. A fesztivál egyik célja, hogy minél többen megismerjék a város hagyományait, művészembereit és kultúráját.

 

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.