2014. 06. 16. - 08:46

2014. június 28. a Mozgás Éjszakája

2014. június 28. a Mozgás Éjszakája

Mozgás Éjszakája címmel tartanak rendezvényt, ahová minden mozogni vágyó ember ellátogathat és számos sport kipróbálása közül válogathat.

 Az idei lesz az első alkalom, hogy ilyen programot szerveznek. Egy éjszaka leforgása alatt összesen 10 sportot lehet űzni. A szervezők a vendégek számára zumbával, salsával, úszással, fitnesszel, kerékpározással, tollaslabdával és rengeteg sportolási lehetőséggel készültek. A rendezvényt június 28-án este 10 órakor kezdik és ingyenes mindenki számára. Több helyszínen lesz sportolási lehetőség az érdeklődőknek, a Hősök Terén, a Városligetben, valamint az 56-osok terén. A változatos programokon kívül éjszakai futás is lesz, amit az Andrássy úton tartanak majd.

 

Június 28-án lesz a Mozgás Éjszakája

 

 A rendezvény célja, hogy minden embert sportolásra bírjon, hiszen nagyon jó dolog és még egészséges is. Ez az esemény nemcsak a sportolóknak szól, azokat a személyeket is várják, akik nem szoktak rendszeresen mozogni, de az elsődleges célközönsége leginkább a fiatalok.

 

 

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.