Zene hírek

Ed Sheeran a dalai felét leselejtezte

Ed Sheeran a dalai felét leselejtezte

A Shape of You népszerű előadója elárulta, hogy ő bizony az új albumához készülő dalai egy részét dobta, mert később már nem feleltek meg az elképzeléseinek.

Ed Sheeran nem kímélte szerzeményeit. A dalok felét, amelyeket új lemezéhez készített, egyszerűen leselejtezte. Mint mondta, nem gondolta volna, hogy ekkora sikert arat harmadik albuma, melyet 2016 nyarán fejezett be – megfogadta producerének, valamint Rick Rubinnak a tanácsát, aki gyakorta dolgozott vele – s bizonyos számait egyszerűen félrerakta.

 

Ed elmesélte, hogy Rick Rubin azt mondta neki, írjon több dalt. Az énekes újra átnézte őket és leselejtezett hat darabot.

A 25 esztendős sztárt nem bosszantotta fel a kritika, mert úgy érzi, a hosszútávú, gyümölcsöző munka attól is függ, hogy megfogadja-e a jó tanácsokat.

A GQ magazinnak azt mondta, tapasztalata szerint azok a művészek, akik nem hallgatnak másokra, 5 évnél tovább nemigen maradnak meg a szakmában.

„Tisztában vagyok vele, hogy nem tudhatok mindent. Értek a zeneíráshoz, össze tudok rakni egy jó dalokból álló albumot. Olykor azonban nehéz eldönteni, melyek legyenek ezek közül valóban jelen a lemezen” – fogalmazott Ed Sheeran, aki végülis úgy érzi, az albumra jó hatással volt a gondolkodásmódja.

Az énekes egyébként – aki egykori iskolatársával, Cherry Seabornnal él együtt - gyakran csak azért ír dalt, hogy érzéseit kifejezze.

B.A.

Bölcsességfogak - mikor nem vesszük hasznukat?

Bölcsességfogak - mikor nem vesszük hasz...

A sorban a harmadik, valamint utolsó őrlőfogainkat nevezzük bölcsességfogaknak. A legtöbb embernél késői tizenéves-, illetve huszonéves korban alakulnak ki. Ám ...
Karnevál Szentendrén

Karnevál Szentendrén

Február utolsó hétvégéjén első alkalommal rendezik meg a több napos karnevált, ahol számos programmal várják az érdeklődőket.   
Pápai Joci a Dal győztese

Pápai Joci a Dal győztese

Szoros volt a verseny, de végül kiderült, hogy a magyar sztár fogja képviselni hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon.   
Folytatják az Agymenőket

Folytatják az Agymenőket

Bár felröppent a pletyka, miszerint a sorozat véget ér, most mégis úgy döntöttek, hogy újabb évadok lesznek.   
Szexi fotók készültek Kulcsár Edináról és párjáról

Szexi fotók készültek Kulcsár Edináról é...

A szépséges sztár úgy döntött készített egy fotósorozatot magáról, melyen kedvese, Csuti is szerepel.   
Divatos lakás: mi a menő 2017-ben külföldön?

Divatos lakás: mi a menő 2017-ben külföl...

A lakberendezési trendek évről-évre változnak, ám ez nem jelenti azt, hogy az esztendő kezdetével az ingatlantulajdonosok többsége váltáson kezd gondolkodni. Új...
Milyen illóolajjal növeszthetjük a hajunkat?

Milyen illóolajjal növeszthetjük a hajun...

A tincseket ápolni kell, hogy egészségesek, fényesek maradjanak, megőrizzék kellemes tapintásukat. Ennek érdekében szerencsére számos természetes módszert is be...
Keanu Reeves: Nekem már késő

Keanu Reeves: Nekem már késő

Nem vár túl sokat a jövőtől az 52 esztendős színész – legalábbis családot már biztosan nem szeretne. Úgy érzi, elment az idő már ehhez.
Mit egyen a kutyánk - helyesen?

Mit egyen a kutyánk - helyesen?

Talán furcsán hangzik, de nemcsak a saját magunknak vásárolt élelmiszerek címkéjét érdemes megnéznünk, hanem azét is, amit háziállatainknak szerzünk be. Nem min...
Adni jobb, mint kapni – tudományosan is!

Adni jobb, mint kapni – tudományosan is!

Úgy tűnik, valóban igaz az állítás - mi több, a tudósok által bizonyított. Jelentős érzelmi előnyökkel jár az ajándékozás annak számára, aki a másiknak örömet s...
< >