Szépségfogászat - Fogpótlás

Fehér fogakkal állást szerezni is egyszerűbb!

Fehér fogakkal állást szerezni is egyszerűbb!

Hinnénk-e, hogy a fehér fogaktól közel 8 évvel fiatalabbnak, sőt sikeresebbnek is tűnünk? Milyen fogfehérítési technikák manapság a legnépszerűbbek és hogyan alkalmazzák őket?

A szép, fehér, ragyogó fogak nemcsak vonzóbbak esztétikailag, látványos eredményük van: kutatások szerint aki mutatós fogakkal rendelkezik, azt előbb felveszik egy állásra és sikeresebb ember benyomását is kelti.

Szerencsére napjainkban a fogfehérítés könnyen elérhető, kétféle, viszonylag egyszerűen végezhető módszerre bízhatjuk a fogainkat.

Fehér fogakkal sikeresebbnek is tűnünk

Fehér fogakkal sikeresebbnek is tűnünk

A Led lámpás fogfehérítés a gyors és látványos eredmény érdekében ajánlott. Nem melegíti fel a fogakat, a lézeres fogfehérítésre azonban ugyanez érvényes.

A lézeres módszer mélyebben a fogakba hatol, mélyfehérítést végez, s az eredmény tartósabbnak számít. Sőt, előnye, hogy csökkenti a fogak érzékenységét.

Napjainkban arra is lehetőség van, hogy a beavatkozást követően fogfehérítő sínt kapjon a páciens, amelyet személyre szabnak. A fehérítő gélekkel otthon is kezelheti fogait a használati utasításnak megfelelően.

A szakszerű fogfehérítés előnye az is, hogy nem szükséges mellőznünk fogaink szépsége miatt a bort vagy a kávét – ezek az italok ugyanis köztudottan elszínezik a fogsort.

Kapcsolódó cikk:

Miért színeződik el a fogunk?

Mit kezdjünk a fogfoltokkal?

Szuvasodás és fluorid is elszínezheti a fogat

B.A.

Michael Bublé visszatér

Michael Bublé visszatér

Mindenkit megdöbbentett, amikor kiderült, hogy az énekes kisfia súlyos betegségben szenved. Akkor Michael úgy döntött visszavonul, de most ismét színpadra áll. ...
Segít az online csoport a dohányzásról leszokásban

Segít az online csoport a dohányzásról l...

Hatékony segítség lehet a cigarettáról leszokás támogatásában egy internetes csoport, amelyben hasonló problémával küzdő emberek osztják meg egymással tapasztal...
Kim Kardashian: Béranyát fogadni kemény dolog

Kim Kardashian: Béranyát fogadni kemény ...

Nem egyszerű béranyán keresztül gyermeket várni – szögezte le a népszerű valóságshow-sztár. Kim Kardashian és férje egészségügyi probléma miatt várja harmadik b...
Ínycsiklandó előétel a pepperónis sajtlabda

Ínycsiklandó előétel a pepperónis sajtla...

Lehet családi vagy baráti összejövetel, esetleg sportesemény a tévében, a pepperónis sajtlabdába mártogatott apró perecek tökéletes előételként és rágcsálnivaló...
Komoly gondok vannak Shakira hangjával

Komoly gondok vannak Shakira hangjával

Mint a közelmúltban kiderült, lemondta koncertjeit a népszerű énekesnő. Shakira azért kénytelen halasztani turnéját, mert súlyos probléma van a hangszálaival.
David Beckhamék fia elköltelezte magát?

David Beckhamék fia elköltelezte magát?

Furcsa gyűrűre figyeltek fel a lesifotósok a minap Brooklyn Beckham ujján – Mivel David és Victoria Beckham legidősebb fia ismét egy párt alkot korábbi kedvesév...
A vita megerősíti a szerelmet?

A vita megerősíti a szerelmet?

Természetesen nem szabad mindenen összeveszni, de friss kutatások bizonyítják, hogy olykor egy-egy vita előrébb viszi a párkapcsolatot.   
Colin Farrell boldog, de titok, hogy kivel

Colin Farrell boldog, de titok, hogy kiv...

Boldog új kapcsolatában a sármos színész – Colin Farrell kedvesének neve most is titok, de ez nem, hogy nagyon jól érzi magát a barátnőjével.
Durva következményekkel járhat a térdre az elhízás

Durva következményekkel járhat a térdre ...

Ha a sok korábbi mellett még egy okra van szükségünk a fogyáshoz, íme: a túlsúly következtében egy új tanulmány szerint elmozdul a térd s ennek súlyos következm...
Közleményt adott ki Ed Westwick

Közleményt adott ki Ed Westwick

Egyre jobban dagadt a botrány a Gossip Girl sztárja körül, akit mostanra több nő is erőszakkal vádol. A színész megszólalt a téma kapcsán.   
< >