Szépségfogászat - Fogpótlás

Fehér fogakkal állást szerezni is egyszerűbb!

Fehér fogakkal állást szerezni is egyszerűbb!

Hinnénk-e, hogy a fehér fogaktól közel 8 évvel fiatalabbnak, sőt sikeresebbnek is tűnünk? Milyen fogfehérítési technikák manapság a legnépszerűbbek és hogyan alkalmazzák őket?

A szép, fehér, ragyogó fogak nemcsak vonzóbbak esztétikailag, látványos eredményük van: kutatások szerint aki mutatós fogakkal rendelkezik, azt előbb felveszik egy állásra és sikeresebb ember benyomását is kelti.

Szerencsére napjainkban a fogfehérítés könnyen elérhető, kétféle, viszonylag egyszerűen végezhető módszerre bízhatjuk a fogainkat.

Fehér fogakkal sikeresebbnek is tűnünk

Fehér fogakkal sikeresebbnek is tűnünk

A Led lámpás fogfehérítés a gyors és látványos eredmény érdekében ajánlott. Nem melegíti fel a fogakat, a lézeres fogfehérítésre azonban ugyanez érvényes.

A lézeres módszer mélyebben a fogakba hatol, mélyfehérítést végez, s az eredmény tartósabbnak számít. Sőt, előnye, hogy csökkenti a fogak érzékenységét.

Napjainkban arra is lehetőség van, hogy a beavatkozást követően fogfehérítő sínt kapjon a páciens, amelyet személyre szabnak. A fehérítő gélekkel otthon is kezelheti fogait a használati utasításnak megfelelően.

A szakszerű fogfehérítés előnye az is, hogy nem szükséges mellőznünk fogaink szépsége miatt a bort vagy a kávét – ezek az italok ugyanis köztudottan elszínezik a fogsort.

Kapcsolódó cikk:

Miért színeződik el a fogunk?

Mit kezdjünk a fogfoltokkal?

Szuvasodás és fluorid is elszínezheti a fogat

B.A.

Ekkor a legjobb szülni

Ekkor a legjobb szülni

Kutatók nemrég kiderítették, hogy melyik a legalkalmasabb kor a szülésre.   
Amber Rose kisebb melleket kap

Amber Rose kisebb melleket kap

Tart a műtéttől a csinos modell– Amber Rose mellkisebbítő operáción esik át a napokban. A félelem mellett azonban nagyon izgatott is.
A házimunka segíthet a fogyásban?

A házimunka segíthet a fogyásban?

Sokan azt gondolják, hogy a otthoni takarítás is hozzájárul a fogyáshoz, hiszen ilyenkor is mozog az ember, de kutatók szerint ez kevés.   
Ed Sheeran megnősül

Ed Sheeran megnősül

Friss információk szerint a népszerű énekes még tavaly decemberben kérte meg kedvese kezét.   
Nem tudják eldönteni Kanye Westék a gyerek nevét?

Nem tudják eldönteni Kanye Westék a gyer...

Január 15-én megszületett Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyermeke – a kislánynak azonban egyelőre nincs neve!
Kylie Jenner ideges

Kylie Jenner ideges

Bár hivatalosan máig nem jelentette be a csinos celeb, hogy gyermeket vár, egyre több hír lát napvilágot a téma kapcsán. Állítólag újabban idegesség gyötri Kyli...
Természetes sminklemosó – bőr irritáció ellen

Természetes sminklemosó – bőr irritáció ...

Előfordul, hogy a kereskedelemben kapható sminklemosó termékek a szem körül irritációt vagy bőrpírt okoznak. Szerencsére természetes módszerek is léteznek erre ...
Katy Perry a közösségi média áldozata?

Katy Perry a közösségi média áldozata?

A csinos énekesnő úgy gondolja, ő maga is a közösségi média áldozata – ezért sürgeti az embereket, találják meg az egészséges egyensúlyt ezen oldalak használatá...
Szmog: ráncok, száraz bőr, pigmentáció

Szmog: ráncok, száraz bőr, pigmentáció

A légszennyezés sajnos látható nyomokat hagy rajtunk. Nemcsak allergiás kiütésekre számíthatunk miatta, hanem száraz bőrre, ráncokra, nyitott pórusokra is. Mit ...
David Beckhamék spórolnak?

David Beckhamék spórolnak?

Takarékoskodik David és Victoria Beckham – a sztárpár a hírek szerint a „pennyket is félreteszi”, azzal, hogy újabban nem vesz magának extravagáns dolgokat.
< >