Szépségfogászat - Fogpótlás

Fehér fogakkal állást szerezni is egyszerűbb!

Fehér fogakkal állást szerezni is egyszerűbb!

Hinnénk-e, hogy a fehér fogaktól közel 8 évvel fiatalabbnak, sőt sikeresebbnek is tűnünk? Milyen fogfehérítési technikák manapság a legnépszerűbbek és hogyan alkalmazzák őket?

A szép, fehér, ragyogó fogak nemcsak vonzóbbak esztétikailag, látványos eredményük van: kutatások szerint aki mutatós fogakkal rendelkezik, azt előbb felveszik egy állásra és sikeresebb ember benyomását is kelti.

Szerencsére napjainkban a fogfehérítés könnyen elérhető, kétféle, viszonylag egyszerűen végezhető módszerre bízhatjuk a fogainkat.

Fehér fogakkal sikeresebbnek is tűnünk

Fehér fogakkal sikeresebbnek is tűnünk

A Led lámpás fogfehérítés a gyors és látványos eredmény érdekében ajánlott. Nem melegíti fel a fogakat, a lézeres fogfehérítésre azonban ugyanez érvényes.

A lézeres módszer mélyebben a fogakba hatol, mélyfehérítést végez, s az eredmény tartósabbnak számít. Sőt, előnye, hogy csökkenti a fogak érzékenységét.

Napjainkban arra is lehetőség van, hogy a beavatkozást követően fogfehérítő sínt kapjon a páciens, amelyet személyre szabnak. A fehérítő gélekkel otthon is kezelheti fogait a használati utasításnak megfelelően.

A szakszerű fogfehérítés előnye az is, hogy nem szükséges mellőznünk fogaink szépsége miatt a bort vagy a kávét – ezek az italok ugyanis köztudottan elszínezik a fogsort.

Kapcsolódó cikk:

Miért színeződik el a fogunk?

Mit kezdjünk a fogfoltokkal?

Szuvasodás és fluorid is elszínezheti a fogat

B.A.

Szeméttelepen készült Stella McCartney legújabb kampánya

Szeméttelepen készült Stella McCartney l...

A divatvilág mindig is szerette a különc dolgokat. Ilyet azonban talán még egy tervező sem tett, mint amit Stella. Legújabb kollekcióját ugyanis egy szemétlerak...
Pamela Anderson nem akar nagymama lenni

Pamela Anderson nem akar nagymama lenni

A 90'-es évek szexszimbóluma felett is eljár az idő lassan. Ez ellen pedig mindent megtesz, de sajnos hamarosan akár ő is nagyszülő lehet.  
A Linkin Park legnagyobb slágerei

A Linkin Park legnagyobb slágerei

Döbbenten fogadta az egész világ a hírt, hogy a neves zenekar frontembere, Chester Bennington öngyilkos lett. Emlékére, összegyűjtöttük a legnépszerűbb dalokat....
Meghalt a Reszkessetek betörők sztárja

Meghalt a Reszkessetek betörők sztárja

72 éves korában elhunyt John Heard színész, akire egy kaliforniai hotelben találtak rá.  
Sarka Kata visszavonul a nyilvánosság elől?

Sarka Kata visszavonul a nyilvánosság el...

Hajdú Péter egykori kedvese megunta a sztáréletet? Friss információk szerint a magyar híresség inkább az üzleti életére szeretne koncentrálni a jövőben és nem a...
Cara Delevingne felszabadult a kopasz fejtől

Cara Delevingne felszabadult a kopasz fe...

Tökéletesen szabadnak érezte magát a csinos színésznő, miután leborotváltatta a fejét egy filmszerep kedvéért. Cara Delevingne inspirálni szeretne más nőket is.
Ezért vetett véget életének Chester Bennington

Ezért vetett véget életének Chester Benn...

Szomorú hír rázta meg a zenevilágot. A Linkin Park frontembere 41 évesen öngyilkost lett.   
A megrepedt sarok ellenszere – 2.rész

A megrepedt sarok ellenszere – 2.rész

Nem nyújt szép látványt a repedezett sarok, de mellette még fájdalmas is lehet. Fontos, hogy ahogyan testünk többi részével, úgy a sarkakkal is kellő mértékben ...
Kiderült, hogy kik játszanak az Aladdin filmben

Kiderült, hogy kik játszanak az Aladdin ...

Az elmúlt időben egyre több klasszikus rajzfilmnek készítik el a filmváltozatát és ez alól az Aladdin sem kivétel. A napokban pedig nyilvánosságra hozták a fősz...
George Clooney és Amal gyakran elszökik kettesben

George Clooney és Amal gyakran elszökik ...

Jól kezeli a szülői feladatokat George Clooney és felesége, Amal. Ikreik érkezése óta a sztárnak és párjának segítsége is van, de úgy hírlik, remekül feltaláljá...
< >