2017. 07. 13. - 10:05

Fehér fogakkal állást szerezni is egyszerűbb!

Fehér fogakkal állást szerezni is egyszerűbb!

Hinnénk-e, hogy a fehér fogaktól közel 8 évvel fiatalabbnak, sőt sikeresebbnek is tűnünk? Milyen fogfehérítési technikák manapság a legnépszerűbbek és hogyan alkalmazzák őket?

A szép, fehér, ragyogó fogak nemcsak vonzóbbak esztétikailag, látványos eredményük van: kutatások szerint aki mutatós fogakkal rendelkezik, azt előbb felveszik egy állásra és sikeresebb ember benyomását is kelti.

Szerencsére napjainkban a fogfehérítés könnyen elérhető, kétféle, viszonylag egyszerűen végezhető módszerre bízhatjuk a fogainkat.

Fehér fogakkal sikeresebbnek is tűnünk

Fehér fogakkal sikeresebbnek is tűnünk

A Led lámpás fogfehérítés a gyors és látványos eredmény érdekében ajánlott. Nem melegíti fel a fogakat, a lézeres fogfehérítésre azonban ugyanez érvényes.

A lézeres módszer mélyebben a fogakba hatol, mélyfehérítést végez, s az eredmény tartósabbnak számít. Sőt, előnye, hogy csökkenti a fogak érzékenységét.

Napjainkban arra is lehetőség van, hogy a beavatkozást követően fogfehérítő sínt kapjon a páciens, amelyet személyre szabnak. A fehérítő gélekkel otthon is kezelheti fogait a használati utasításnak megfelelően.

A szakszerű fogfehérítés előnye az is, hogy nem szükséges mellőznünk fogaink szépsége miatt a bort vagy a kávét – ezek az italok ugyanis köztudottan elszínezik a fogsort.

Kapcsolódó cikk:

Miért színeződik el a fogunk?

Mit kezdjünk a fogfoltokkal?

Szuvasodás és fluorid is elszínezheti a fogat

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.