Szépségfogászat - Fogpótlás

Fehér fogakkal állást szerezni is egyszerűbb!

Fehér fogakkal állást szerezni is egyszerűbb!

Hinnénk-e, hogy a fehér fogaktól közel 8 évvel fiatalabbnak, sőt sikeresebbnek is tűnünk? Milyen fogfehérítési technikák manapság a legnépszerűbbek és hogyan alkalmazzák őket?

A szép, fehér, ragyogó fogak nemcsak vonzóbbak esztétikailag, látványos eredményük van: kutatások szerint aki mutatós fogakkal rendelkezik, azt előbb felveszik egy állásra és sikeresebb ember benyomását is kelti.

Szerencsére napjainkban a fogfehérítés könnyen elérhető, kétféle, viszonylag egyszerűen végezhető módszerre bízhatjuk a fogainkat.

Fehér fogakkal sikeresebbnek is tűnünk

Fehér fogakkal sikeresebbnek is tűnünk

A Led lámpás fogfehérítés a gyors és látványos eredmény érdekében ajánlott. Nem melegíti fel a fogakat, a lézeres fogfehérítésre azonban ugyanez érvényes.

A lézeres módszer mélyebben a fogakba hatol, mélyfehérítést végez, s az eredmény tartósabbnak számít. Sőt, előnye, hogy csökkenti a fogak érzékenységét.

Napjainkban arra is lehetőség van, hogy a beavatkozást követően fogfehérítő sínt kapjon a páciens, amelyet személyre szabnak. A fehérítő gélekkel otthon is kezelheti fogait a használati utasításnak megfelelően.

A szakszerű fogfehérítés előnye az is, hogy nem szükséges mellőznünk fogaink szépsége miatt a bort vagy a kávét – ezek az italok ugyanis köztudottan elszínezik a fogsort.

Kapcsolódó cikk:

Miért színeződik el a fogunk?

Mit kezdjünk a fogfoltokkal?

Szuvasodás és fluorid is elszínezheti a fogat

B.A.

Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >