2018. 04. 10. - 13:50

Eva Longoria gyermeke bármikor megszülethet

Eva Longoria gyermeke bármikor megszülethet
Bombaként robbant a hír pár hónappal ezelőtt, hogy a Született feleségek egykori sztárja állapotos. Most pedig kiderült, hogy már nem sok van hátra a terhességéből.
Mindenkit meglepett a hír még decemberben, amikor Eva Longoria közölte, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. Ezután már a híresség sem takargatta gömbölyödő pocakját, sőt még képek is nyilvánosságra kerültek róla. Persze felszedett pár kilót, de ezt szinte észre sem venni rajta. Gyönyörű kismama, aki sugárzik a boldogságtól. Nemrég az is kiderült, hogy férjével kisfiút várnak. 
 
Eva Longoria munka közben
Nagy pocakkal is dolgozik a színésznő
 
A legfrissebb információk szerint azonban már nem kell sokáig várniuk a kicsire. A színésznőnek hatalmas a pocakja, de ez egyáltalán nem zavarja őt, hiszen továbbra is dolgozik. Valószínűleg egyébként már csak pár nap vagy hét van hátra és már egy család lesznek. Egyesek szerint pedig ikreket vár. Bár erről nem nyilatkozott Eva. A rajongók már tűkön ülve várják, hogy a színésznő bejelentse, megszületett első babája.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.