2018. 04. 13. - 21:00

Channing Tatum más nő miatt válik?

Channing Tatum más nő miatt válik?
Bombaként robbant a hír a napokban, hogy a jóképű sztár és kedvese kilenc év után elválnak. Most úgy tűnik, hogy kiderült a szakítás oka is. 
Mindenkit meglepett, amikor Channing Tatum és Jenna Dewan bejelentette, hogy többé nem alkotnak egy párt. Információk szerint csupán elhidegültek egymástól és azért döntöttek a válás mellett. A legfrissebb hírek azonban teljesen mást állítanak. A Heat magazin szerint Jenna nagyon féltékeny volt Halle Berry-re, akivel Channing a Kingsman forgatásán dolgozott együtt. Bizonyíték nincs rá, hogy bármi is történt volna kettejük között, de az ismerősök szerint a színész sokszor inkább Halle-vel töltötte szabadidejét és nem a feleségével. Ezt pedig Jenna nem bírta elviselni.
 
Channing és Jenna pár évvel ezelőtt
Pár évvel ezelőtt még boldog párként vonultak végig a vörös szőnyegen
 
Ez azért is érdekes, mert a híresség már többször is elmondta, hogy nagyon szereti Halle Berryt. Az egykori álompár viszont azt állítja, hogy nincs semmilyen harmadik személy a szakítás mögött.
 
Vajon mi az igazság? Van még rá esély, hogy kibéküljenek?
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.