2018. 04. 16. - 08:30

Britney Spears végre „felszabadul”?

Britney Spears végre „felszabadul”?

Hamarosan újra rendelkezhet saját pénze felett a csinos énekesnő. Britney Spears vagyonát korábban összeomlása miatt az édesapjának adták át, aki máig kontrollálja lánya pénzügyeit.

Úgy hírlik, készen áll rá Britney Spears családja, hogy visszaadják az énekesnőnek a vagyona feletti rendelkezés jogát.
 
Azok után, hogy tinédzserként sztár lett, Britney 2007-ben nyilvánosan összeomlott –ebben  Kevin Federline-al kötött házasságának válsága és kedves nagynénje halála is szerepet játszott. Problémái következtében az énekesnő két fia felett átmenetileg a férje vette át a felügyeletet, Britney-t pedig az apja, Jamie Spears gondjaira bízta a bíróság.
 
Britney Spears-re jó hatással van barátja, Sam is
Britney Spears-re jó hatással van barátja, Sam is
 
Azóta az édesapa felügyel a szupersztár vagyonáért. A most 36 esztendős díva azonban a jelek szerint hamarosan visszakaphatja a kontrollt saját pénzügyei felett.
 
Egy bennfentes szerint Britney Spears teljesen más ember lett ahhoz képest, aki 10 évvel ezelőtt volt. A kemény időszakok után visszatalált önmagához.
 
 
Az énekesnő több mint 1 éve személyi edzőjével, Sam Ashgarival jár, aki állítólag nagyon jó hatással van rá. Gyermekeit, a 12 éves Sean Prestont és a 11 esztendős Jayden James-t pedig már évek óta ismét ő neveli nagy szeretetben.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.